Sosyal fobi ile işe girmek

feramuz38

Hectopat
Merhaba, AVM'lerdeki mağazalarda veya fastfood zincilerinde part time çalışmak istiyorum. Ama aşırı derecede sosyal kaygım var. AVM'ye girdiğimde bile nefesim daralıyor, sıcak basıyor. Millet ise mutlu mutlu sohbet ede ede geziyor tozuyor. Çok imreniyorum diğer insanların bu rahatlığına.

Paraya ihtiyacım var. Gerçekten çalışmam lazım. Ama işte kendimi bildim bileli içine kapanık biriyim. 21 yaşındayım erkeğim.

O kadar koyuyor ki normal insanlar gibi yasayamamak. Sadece içimi dökmek istedim.
Buna yakın şeyler yaşamış kişiler varsa tavsiyeye açığım.

Yani bazı insanlar daha az sosyal olmayı tercih veya çekingen olabilir. Bu doğal bir şey ama neden AVM'de nefesiniz daraldığını anlamadım. Ailenizle ya da en yakın arkadaşınızla hiç gitmediniz mi bir AVM'ye?

Sorunun çözümü işi zihinde bitirip üstüne gitmek. İlk etapta bu kadar ciddi sorun yaşıyorsanız işe girmeniz mantıklı olmayabilir. Her işte iyi veya kötü bir sosyallik var. Önce bu tip ortamlara alışın derim.

Merhaba, AVM'lerdeki mağazalarda veya fastfood zincilerinde part time çalışmak istiyorum. Ama aşırı derecede sosyal kaygım var. AVM'ye girdiğimde bile nefesim daralıyor, sıcak basıyor. Millet ise mutlu mutlu sohbet ede ede geziyor tozuyor. Çok imreniyorum diğer insanların bu rahatlığına.

Paraya ihtiyacım var. Gerçekten çalışmam lazım. Ama işte kendimi bildim bileli içine kapanık biriyim. 21 yaşındayım erkeğim.

O kadar koyuyor ki normal insanlar gibi yasayamamak. Sadece içimi dökmek istedim.
Yavaş yavaş kendini alıştırırsın hocam işte orada sınırlarını zorlaman gerek aksi halde böyle devam eder gider.

Ben dışarda çalışmayı denedim ama olmuyor. Maalesef çomar çomar kişilerin olduğu yerde iş bulmak kolay ama düzgün bir mekanda iş bulmak zor. Gerçi çomarların arasında da çalışsak, düzgün kişilerin arasında da çalışsak sosyal fobi her zaman devrede. Artık asgari ücretin de bir anlamı kalmadığı için internetten iş tutturmaya çalışıyorum kendi halimde. Bir işe girip ailemden ayrı ev bile kiralayamayacaksam ne diye kendime anksiyete yaşatayım milletin arasında.

Kuryelik yapabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı