Sosyal fobim var

Bilerek öyle yapmıyorum bir de topluluğa çıktığım an sürekli izlendiğimi hissediyorum hatta yolda yürürken birinin arkamdan benim fotoğrafımı çektiğini bile hissediyorum şu an laptopum açık laptopun kamerasında izlendiğimi hissediyorum yani sürekli izlenme hissi oluyor bende bu da sosyal fobiden kaynaklanıyor.
@Tarık45 psikoloji okuyan adamın söylediğine bak, doktor değilmiş. Tek bildikleri şey ders programı hazırlamak zaten. Yok mu aklı başında bir büyüğün? O konuşsun ailenle.

Evet ya hem psikoloji okumuş hem de bilmiyormuş.
Bana ulaşabilirsen rehberlik hocalarınla konuşabilirim ikna kabiliyetim yüksektir ailen ile iletişime geçmelerini sağlayabilirim.

Sana ulaşabileceğim bir adres verirsen iyi olur.

Bilerek öyle yapıyorsun mu dedim orda laptopta kamera var mı varsa kamerayı aç sağ üstte dursun müq çözüm sen bi dene.

Tamam şimdi kamera uygulamasını açın kamera sağ üstte dursun öyle hissedince direk kameraya bak hiçbir şey olduğunu görünce belki rahatlarsın.

Şu an kamerayı açtım bir şey olduğunu görmedim ama yine de izlendiğimi hissediyorum.

Şu an kamerayı açtım bir şey olduğunu görmedim ama yine de izlendiğimi hissediyorum.
Hocam arkadandada birisi yoksa nasıl izliyebilir seni bir kişi? Bunu içinden hep söyle yada bu his olsada normal devam et işine zaten birisi yok his olursa olsun de.

Hocam arkadandada birisi yoksa nasıl izliyebilir seni bir kişi? Bunu içinden hep söyle ya da bu his olsa da normal devam et işine zaten birisi yok his olursa olsun de.

Bazen arkamda biri olduğunu da hissediyorum.

Ben müzik dinlerken biri beni izliyor mu diye rahat hissedemem kapıları camları kontrol ederim kapı açık mı diye milyon kez de kontrol ederim. Bu sizin kafanızda biten bir şey bizim burda bir şey dememiz sizi iyileştirip düzeltmez. Sadece sizi bu sorunun çözümü için motive verebiliriz.

Hocam duvarın yanında laptopunu kullan duvara yaslan.

Tamam.

Bende yoda giderken arkamda siyah giyimli birinin beni izlediğini hissediyorum hatta 20 kez arkamı dönüp bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…