Sosyal hakkında görüşlerimiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

WoLeRm

Hectopat
Katılım
8 Haziran 2020
Mesajlar
4.091
Makaleler
11
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Selam, bu yazı bir önceki yazının devamı niteliğindedir. Önceki konunun kilitlenme sebebi cevap verme olabilir fakat bizim yazacaklarımız bitmedi.

Sayın @Recep Baltaş hocamız da bizlere katılırsa bir çözüme varabiliriz. Herkes Sosyal'in çölleştiğini görüyordur. Nedenini de biliyordur. Bu iş böyle gitmez. Gitse bile belli bir zamandan sonra kimse foruma girmeyecek ve herkes dağılacaktır. Kimse bunun olmasını istemez. Burada bütün üyelere sorumluluklar düşüyor. Bu konuda herkes birbirinden istediğini yazacak ve bir çözüme ulaşacağız.

Not: Bundan önce bir konu açılmış görünüyor ama ana sayfaya düşmedi. Bu konu ile ilgilenilirse sevinirim.
 
"Yönetime iletildi" diyerek kilitlenecek. Böyle konuların bir faydası olmuyor ne yazık ki. Takmıyorlar. Bu kadar kasmaya gerek yok.
 
Her sitede olduğu gibi bu forumun da üye döngüsü var ve bu, bu sene başlayan bir şey değil. Biri gider, başka biri gelir yerine. İlk senen dolmamış daha, sakin ol biraz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Önceki konuda söylediğim şeyi tekrarlayayım o halde:
Bakın arkadaşlar bence buranın bir forum olduğunu unutup çok fazla önemsiyorsunuz ve gözünüze gülden çok dikenleri batıyor. Ayrıca defalarca bu tür konular açarak amacınızın eleştirmekten çok kötülemek ve algı yaratmak olduğunu düşünüyorum. Ek olarak forumu her fırsat bulduğu yerde yerden yere vuranların da gününün 6 saatini burada geçirmesi ayrı komik bir durum. Aynı konuyu 50 kere daha açarsanız istediğiniz algıyı yaratabilirsiniz sanırım :D
 
Önceki konuyu ansızın kilitlediler. Neden?
 
Boş konular onaylanmasın.

Bkz; Sevgilim erkek çıktı, babaannem büyücülük kabilesine katıldı, üstteki kullanıcıyı yorumlayalım gibi konular.
 
Önceki konuya yazdığım yazım. Rahatsızlık duyanlara fikirlerimi sundum ve sosyal hakkındaki düşüncelerimi de belirttim. Ben bu şekilde düşünüyorum.

"Kimseden korkmanıza gerek yok, burası devlet ya da herhangi bir kurum değil. Haksız ya da haklı aldığınız herhangi bir ceza sicilinize işlenmiyor. Burası sizin yuvanız ya da yeriniz değil. Tüm cezalarınızın haksız olduğunu düşünüyorsanız bırakır gidersiniz, dediğim gibi buraya ait değilsiniz. Saçma cezalar ve kurallar yok mu? Elbette var. Ancak meşruti hiyerarşinin bulunduğu bir ortamda demokratik olarak fikrinizi belirtemez, itiraz edemez ya da had bildiremezsiniz, bildirtmezler. Anonim olduğumuz için de anonimlerle dolu bu ortamda çırpınmalarımız boşlukta bağırarak sesimizi duyurmaya çalışmak kadar saçma olacaktır. Yapılan anketler, açılan konular hiçbir yetkilinin fikrini değiştirmeyecek ya da yeni düzenlemeler getirilmeyecek. Haksızlık edildiğinde, eğer gerçekten haklıysanız, haklı olarak haklı fikirlerinizi savurduğunuzda, sizin hakkınızı müdafaa etmesi gereken yetkililer sizi haksız duruma düşürerek kendini müdafaa etmeye çalışırsa ve bunlar üzerine haklı konuma çıkarsa ve yandaşları da varsa, arkanıza bakmadan bırakın ve gidin. Siz forumun ortağı değilsiniz ve haksızlıklara karşın katkıda bulunmaya devam etmek zorunda değilsiniz."

Demem o ki uzatmayın çok, bir yere varmaz. Yardımcı olmak isteyen yardımcı olsun gerisini boşversin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı