Technopat Sosyal Hakkında

• Konuyu başlatan bilinmeyenkullanici1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.837
Bu konuda mesaj yazan arkadaşların hiçbiri benim tarafımdan ceza almamıştır. Herkesin siniri gerilebiliyor. Çok eskiden beri bu sitede yöneticilik yaparım. Ceza vermek yerine mesaj düzenlemeyi tercih ettim çoğu zaman. Hatta az ceza verdiğim için çoğu üye beni hatırlamaz. Konuyla ilgili yardım alması için gereken bir şey yazması gerekiyorsa birisi ceza vermeden önce onu yazmasını beklerim.

Kimseyle aramda tatsızlık yaşansın istemem. @SypeR'in dediği gibi olaylara biraz da bizim açımızdan bakmanızı istiyoruz. Yanlış tavsiyeler, gereksiz mesajlar forumda kol gezmeye başladı. Bir şey yaptığımız zaman küfürlere, ağır eleştirilere maruz kalıyoruz. Ayrıca 15 yaşında çocuk diyerek bir moderatörümüzü küçük görmeniz hoş değil. En yaşlı üyeyi yönetici mi yapalım o zaman ? Benim keyfimi kaçıran bu oldu. Yoksa hiç uğraşmaz geçip giderdim.

Bu konuda mesaj yazan arkadaşların hiçbiri benim tarafımdan ceza almamıştır. Herkesin siniri gerilebiliyor. Çok eskiden beri bu sitede yöneticilik yaparım. Ceza vermek yerine mesaj düzenlemeyi tercih ettim çoğu zaman. Hatta az ceza verdiğim için çoğu üye beni hatırlamaz. Konuyla ilgili yardım alması için gereken bir şey yazması gerekiyorsa birisi ceza vermeden önce onu yazmasını beklerim.

Kimseyle aramda tatsızlık yaşansın istemem. @SypeR'in dediği gibi olaylara biraz da bizim açımızdan bakmanızı istiyoruz. Yanlış tavsiyeler, gereksiz mesajlar forumda kol gezmeye başladı. Bir şey yaptığımız zaman küfürlere, ağır eleştirilere maruz kalıyoruz. Ayrıca 15 yaşında çocuk diyerek bir moderatörümüzü küçük görmeniz hoş değil. En yaşlı üyeyi yönetici mi yapalım o zaman ? Benim keyfimi kaçıran bu oldu. Yoksa hiç uğraşmaz geçip giderdim.
15 yaşında diye bir şey demedim. 7. sınıfa gidenleri dedim. Ayrıca @SypeR gibi anlayışlı olsanız daha iyi olurdu. Hesabımı silmenizdeki gerekçeyide öğrenebilir miyim? Yöneticisiniz diye yetkilerinizi haksız kullanamazsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye inanın bende şok oldum suan ben egemen beye o kadar çok soru sordum ki hepsinide büyük sabırla cevap vermişti ve o kadar çok yardımcı oldu ki böyle bir üslubu beni gercekten şaşırttı şuan.

@Egemen iyi görüştüğüm bir ekip arkadaşım. Normal şartlarda bu kadar sert tepki vermez, alttan alırdı. Bu aralar çok sık bu türde konular açılıyor sanırım Ramazan'ı fırsat bilerek. Şu sıralar cidden ama cidden bile bile bizleri sinirlendirmek ve bizi mahcup duruma düşürecek mesajlar atmamız isteniyor sanırım. Yani en azından ben öyle düşünüyorum.
Bu arada tekrardan hatalı olduğunu düşündüğünüz yöneticilerimiz, modlarımız adına özür diliyorum.

İyi Sosyaller...

Dipnot: Umarım bu biraz keyfinizi yerine getirir. :)
https://www.technopat.net/sosyal/konu/orijinal-ashampoo-winoptimizer-2014-dağıtıyorum.89028/

Tek başıma kararlar almıyorum. Yönetim kadrosu olarak hesabın silinmesinden vazgeçildi. İstenilse tüm bu konular ve hesaplar gözükmeyecek şekilde ortadan kalkardı.

Ayrıca size daha önce ceza veren yönetici ben değilim. Bir irtibatım da olmadı sizinle. Bugün de olmayacaktı moderatörümüzü yaşından dolayı küçümsemeseydiniz.

@Dincer Foruma geldiğin günden beri beni bilirsin dediğin gibi. Olayın perde arkasında insanın sinirini geren birçok şey oluyor. Onları bilmiyorsun sadece.

Bu forumda yıllardır insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Ceza konusunda da anlayışlı davrandığımı bilen bilir zaten. Ancak ne yapılırsa yapılsın insanlara yaranmak zor. Bir zaman gelir tüm yaptığınız iyilikler bir kalemde silinir. Beni bu forumda yıllardır tanıyıp da anlayışsız olduğumu düşünen varsa da söyleyebilir.

Tek başıma kararlar almıyorum. Yönetim kadrosu olarak hesabın silinmesinden vazgeçildi. İstenilse tüm bu konular ve hesaplar gözükmeyecek şekilde ortadan kalkardı.

Ayrıca size daha önce ceza veren yönetici ben değilim. Bir irtibatım da olmadı sizinle. Bugün de olmayacaktı moderatörümüzü yaşından dolayı küçümsemeseydiniz.

@Dincer Foruma geldiğin günden beri beni bilirsin dediğin gibi. Olayın perde arkasında insanın sinirini geren birçok şey oluyor. Onları bilmiyorsun sadece.

Bu forumda yıllardır insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Ceza konusunda da anlayışlı davrandığımı bilen bilir zaten. Ancak ne yapılırsa yapılsın insanlara yaranmak zor. Bir zaman gelir tüm yaptığınız iyilikler bir kalemde silinir. Beni bu forumda yıllardır tanıyıp da anlayışsız olduğumu düşünen varsa da söyleyebilir.
Hesabınızın silinmesinden vazgeçildi demişsiniz. Benim hesabım silindi. Aynı kullanıcı adıyla hesap açtım. Neyse sorun bu değil. Burada bahsettiğim yönetici ile ilgili şikayetlerimi dile getirmek için konu açtım.

Ayrıca sizin bana 7. sınıfa giden çocuk senden akıllı, mızmızlanma gibi saygısız üslubunuzu ben size yazsaydım anında ceza alırdım, peki size ceza veren kim?

Şahsi görüşümü söyleyecek olursam dediğiniz gibi forumdaki bazi yöneticilerin üslubunu ve yönetim şeklini bende çok beğendiğim söylenemez ama @Egemen bu forumda saygi duyduğum kişiler arasında. Dediği gibi de ceza vermeden yana değil düzeltmeden yana ve foruma geldigimden beri en cok muhattap oldugum kişide odur. Hiç bir mesajinda bir saygısızlık görmedim ama o dediğiniz mesajda insanlik hali sonuçta. Bazen sinirli olabiliyoruz. O ana gelmiştir diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı