Sosyal için öneri

Bu öneri nasıl?

• Evet, bu mantıklı. Yapılsa daha güzel olur.

• Hayır, mantıksız.

• Yapılsa çok daha güzel olur ama uğraştırmaya değmez.

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Ben beğenmedim, sıfırdan uygulama yapılmasını talep ediyorum. 😂
Bildirimlerin okundu işareti ile ilgili bir önerim yok ama bildirimlerin içeriğini özelleştirebilirsek fena olmaz.
Mesela bir konudan bildirim almamayı seçebilseydik fena olmazdı.

Ben beğenmedim, sıfırdan uygulama yapılmasını talep ediyorum. 😂
Bildirimlerin okundu işareti ile ilgili bir önerim yok ama bildirimlerin içeriğini özelleştirebilirsek fena olmaz.
Mesela bir konudan bildirim almamayı seçebilseydik fena olmazdı.
Hocam konuya mesaj yazdıktan sonra takibi bırakma seçeneği var.

Böyle bir şeye kimsenin ihtiyaç duymadığını, konu sahibinin böyle bir değişikliğe şahsi ihtiyacının olduğunu düşünüyorum. Telefondan her yere yanlışlıkla tıklayabiliriz o zaman her tıkladığın yer için onay kutucuğu çıksın. Mantıksız bir öneri ne yazık ki.

Böyle bir şeye kimsenin ihtiyaç duymadığını, konu sahibinin böyle bir değişikliğe şahsi ihtiyacının olduğunu düşünüyorum. Telefondan her yere yanlışlıkla tıklayabiliriz o zaman her tıkladığın yer için onay kutucuğu çıksın. Mantıksız bir öneri ne yazık ki.
Sosyal'i mobilden kullanan ilk kişi olmadığım gibi son kişi de olmayacağım. Benim başıma iki kere geldi, başkasının da yaşamayacağının garantisi yok. Telefonda bir şeye yanlışlıkla tıklayınca çoğunlukla geri alabiliyoruz.
IMG_20210606_210644.jpg

Fazla bir şey istediğimi sanmıyorum. Buradaki uyarının kodu oraya da yapıştırılabilir sanırım.
Bu bölümlerin okundu olarak durmasına herkesin ihtiyacı mı var? Forumun X yerinde mantıklı görülen şeyin Y yerinde de olmasını öneriyorum.

Güzel ve açıklayıcı bir şekilde yazdığınız için teşekkür ederim :)

Dosya Ekleri

• IMG_20210606_210644.jpg
    IMG_20210606_210644.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 31
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı