Sosyal kullanıcıları ne işle meşgul?

İşinizden memnun musunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    185

Valla ben Turkiye'de calistim 5 sene kadar. Sonra kisa suren Amerika macerasinin ardindan Turkiye'ye donup burada sirket kurup buradan yazdigim kodlari Amerika'ya satmanin daha karli bir is olduguna karar verdim. Dolarla kazanc elde ediyorum, TL ile maas veriyorum. Ayrica calisanlar da yabanci muhendislerle birlikte yazilim gelistirme sansi elde ediyor, burada bulamayacaklari teknolojileri ve prensipleri taniyorlar. Mumkun oldugu kadar gitmeme taraftariyim, cunku ailem cok yaslaniyor. Zaten 15 sene yatili okulda okudum ( lise + universite ), annemin yuzunu aylarca goremedim. Simdi yasliliklarinda da gidersem vicdanim kaldirmayacak bunu. Duygusala bagliyorum bu meseleyi dusununce. Kazancimdan ve durumdan memnunum, sadece ulkemde sevmedigim cok sey var, ona da katlaniyorum, konuyu biliyorsunuz.

Imkani olanlarin gitmesini tavsiye ederim benim gibi bir durumda degilseniz. Oraya ayak takimi olmaya gitmeyin ama. Mesleginiz neyse onu daha iyi yapanlarla calismak, onu daha iyi ogrenmek icin, adam gibi yasamak icin gidin.

Ben şahsi olarak yurt dışına gitmeyi tasdik etmiyorum. Kültürler çok farklı. Onların her gün yaptığı bir şey bize garip gelebilir bence. Ben gidersem en fazla İngiltere'ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…