F-16 ile işim yok ama hava araçlarıyla yine içli dışlıyım, zaten bir anladığım hava araçları var...Hadi hayırlısı. Artık F-16 verirsin bir tane(!)
F-16 ile işim yok ama hava araçlarıyla yine içli dışlıyım, zaten bir anladığım hava araçları var...Hadi hayırlısı. Artık F-16 verirsin bir tane(!)
Araçların yedek parça kontrolü. Sağlam mı değil mi? Eksik bir şey var mı yok mu? Vs. Uzuyor gidiyor.Tam olarak ne yapıyorsunuz o işte hocam? Game-tester gibi bir meslek mi?
F-16 ile işim yok ama hava araçlarıyla yine içli dışlıyım, zaten bir anladığım hava araçları var....
Ben eğitim almadan uluslararası şirkete girdim, biraz torpil aldığım için olsa gerek. Açıkçası işim konusunda ne mutluyum ne mutsuzum, amacım CV geçmişi olduğu için o kadar takmıyorum. İsveç oldukça makul bir ülke aslında, Volvo'ya girsem yaşadım![]()
Ben de aynı işi yapıyorum sayılırHocam en azından uluslararası bir şirkettesiniz. Ben 2 aylık çalışma sürecimde araba için gerekli parçaları üreten bir firmada çalışıyordum.
Öğrenciyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.