Sosyal medya kapatılsın!

Sorun sorumsuz, telefondan başını kaldırmayan, ebeveyni olduğu bireye küçük yaşından itibaren tablet/telefonu kakalayan, ebeveyn olmayı bilmeyen, sorunlu insan bozuntularından kaynaklanıyor.

Sorun sorumsuz, telefondan başını kaldırmayan, ebeveyni olduğu bireye küçük yaşından itibaren tablet/telefonu kakalayan, ebeveyn olmayı bilmeyen, sorunlu insan bozuntularından kaynaklanıyor.
Çoğu ebeveynin kendisi sosyal medya bağımlısı. Bu yazdığınızın varacağı bir nokta yok. Çözümsüz bir döngü oluşuyor.

Çoğu ebeveynin kendisi sosyal medya bağımlısı. Bu yazdığınızın varacağı bir nokta yok. Çözümsüz bir döngü oluşuyor.

Varacağı nokta var mı dedim? Yok zaten çözümü. Bizim neslimiz yine iyiydi, gelecek nesil daha da kötü. Çoğu ebeveynin kendisinin sosyal medya bağımlısı olduğunu "telefondan başını kaldırmayan" şeklinde belirttim zaten. Farklı şeyler söylemiyorum. Suçun ebeveynde olduğunu söylüyorum.

Ben de diyorum ki sorunu zaten çoğu kişi biliyor. Önemli olan bu soruna çözüm üretmeye çalışanlara duyduğumuz ihtiyaç... Ancak görüyorum ki konu sahibi dışında bunu düşünen yok ve çözüm aramamaları yetmezmiş gibi utanmadan konu sahibi ile dalga geçilmesi.

Sosyal politika bakanı mısın sen yav?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

15 yaşındayım hocam, ailemden küçükken böyle bir muamele gördüğümü hatırlamıyorum. Aileyle alakalı gerçekten. İleride ne olacağı ise kişinin kendi iradesine kalıyor. Şahsen sosyal medyayı sadece bilgi edinmek için kullanıyorum. Doğruluğunu sorgulayarak tabii ki.

Silah zoruyla tutmuyorlar hocam. İstediğinde kapatabiliyorsun. Ben şahsen kendi çevremle birlikte baktığımda kimsede bu yok.

Sosyal medyayı kapatmak çözüm değil.

Hocam biz ne yapabiliriz yeğeninizin telefonundan uygulamaları silebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…