Sosyal medya kapatılsın!

Biz nasıl çözüm üretelim buna? Politikacı değiliz, bir şeyleri belirleyen insanlar değiliz. Zaten özgürlüklerin bu denli kısıtlandığı, hiçbir politikacının vatandaşını takmadığı, görüşlerin dinlenmediği bir ülkede yaşıyoruz. Ailelerin kendisini düzeltmesi gerek. Yapacak hiçbir şey yok.

Sen dedin diye hemen kapatalım sosyal medyayı. İradesizseniz herhangi bir kişinin, yapabileceği hiçbir şey yok. Kullanmayın.

Ben attım hocam, şu an hapisten yazıyorum.

Buranın yemekleri kötüymüş neyse hocam ben tuvaletin arkasından çıkış planı hazırladım tüm dünyaya medyayı yasaklamalıyız ayaklanın kardeşlerim hepimizi asamazlar!

Sosyal takılmak nedir hocam kelime kavramı olarak yazabilir misiniz? İnternette her şey sosyal burasıda sosyal bir internet ortamı. Bir insan maksimum 150 kişiyle arkadaş olabilecek kapasiteye sahipken ben burada 150 kişiden fazlasıyla konuşuyorum bilim bunu açıkladı da. Ayrıca insanların neyi kullandığı önemli olmamalı. Benim Chrome kullanmamı veya bilgisayar kullanmamı kimse sormamalı, sorgulamamalı sorguluyorsunuz demiyorum zaten. Senin dediğin gibi bu şekil yazıda bu kafayla polikacılık yapılmaz. İç savaş ve isyan çıkar ülkede kaçacak delik ararsın, konunun en başında yazdığın yazıyı tekrar buraya kopyala, yapıştır yapma. Sorulara cevap ver, sosyal medya hakkında konuşunca linç yiyeceğin konusunda bilinçlenmeni diliyorum.

Tamamen trol birisi. :d sosyal medya kapatılsın diyen adam Skype övüyor akıl mantık alır gibi değil.

Ben 5 yaşındayken sykpetan MC oynamak için Ark arıyordum.

Team speak vardı, Discord'un olmadığı zamanda ey gidi ey. Skype'dan arkadaş arandığını hiç bilmiyordum ilk defa senden duyuyorum.

Tamamen trol birisi. :d sosyal medya kapatılsın diyen adam Skype övüyor akıl mantık alır gibi değil.

Doğru diyorsun, ama şu kerbelaları kapatmak lazım yine de TikTok'u baştan çıkarmak gerekiyor, Discordada artık yaş sınırlaması gelmeli, doğum yılını 2000 yapınca yaş kısıtlaması bypass edilebiliyor. İyi düşünülmesi gereken konu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…