Sosyal medya mesajlarından dava açılabiliyor mu?

Devlet uğraşırsa istediğini bulur. Devlet bulamazsa -ki öyle bir ihtimal yok- bu sefer interpol devreye girer. İnterpole bulaşırsan başın büyük belada, geçmiş olsun.

Ben de 15 yaşında oldum, sosyal medya kullandım, ancak kendim bir dine inanmama rağmen kimsenin dinine küfür etmedim, ailesine tehditler savurarak küfür etmedim.
Sistemin işlemesi çarkın dönmesi lazım. Suç işleyen cezasını çeker. Umarım neyin özür ile geçip neyin geçmeyeceğini anlatır nitelikte bir ders olmuştur arkadaşa.

Sistemin işlemesi çarkın dönmesi lazım. Suç işleyen cezasını çeker. Umarım neyin özür ile geçip neyin geçmeyeceğini anlatır nitelikte bir ders olmuştur arkadaşa.

Kesinlikle, bu aileden gelen bir terbiye. Ben iyi bir şekilde büyütüldüm, insanların değerlerini bilerek büyütüldüm.

Elimde çocuğun ettiği şaheser olacak nitelikte 40 kelimelik küfür kağıdı var, ciddi ciddi uğraş isteyen küfürler, babası bana "çocuk o yapmış bir hata kabul ediver." diyordu, dedim kabul edilecek bir şey yok, çocuğuna ders verdim, uzun bir süre kimseye küfür etmeyecek dedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı