S22'nin sosyal medya optimizasyonu daha iyi sadece bataryası kötü diye + özelliklerden vazgeçmek bence mantıksız.Dostlar arkadaş batarya önemli diyor S22 diyorsunuz. S22 denilen cihaz her yerde ısrarla dediğim gibi bataryası berbat bir cihaz. iPhone 11 2023 yılında hiç bir yönüyle alınacak telefon değil. Honor 90 Kamera olarak ciddi yüksek bir cihaz ancak eksiklerini göz önünde bulundurarak alın. Bana göre 15999TL ye en güzel paketi sunan cihaz Honor 90. İllaki Samsung derseniz S21FE alın S22ye bulaşmayın.
S21FE ile S22 arasında pil olarak aman aman bir fark yok. Sosyal medya entegrasyonu daha iyi olan bir cihaz ayrıca.Dostlar arkadaş batarya önemli diyor S22 diyorsunuz. S22 denilen cihaz her yerde ısrarla dediğim gibi bataryası berbat bir cihaz. iPhone 11 2023 yılında hiç bir yönüyle alınacak telefon değil. Honor 90 Kamera olarak ciddi yüksek bir cihaz ancak eksiklerini göz önünde bulundurarak alın. Bana göre 15999TL ye en güzel paketi sunan cihaz Honor 90. İllaki Samsung derseniz S21FE alın S22ye bulaşmayın.
Arkadaş bataryanın öneminden bahsetmiş dostum. Batarya olarak S22 çok pişman eder oyuzden öyle söyledim. Yoksa S22 Güzel cihaz ancak sosyal medya optimizasyon olayı iPhone ile hala yarışamaziPhone 11 fiyatına S23 var.
S22'nin sosyal medya optimizasyonu daha iyi sadece bataryası kötü diye + özelliklerden vazgeçmek bence mantıksız.
S21 FE'nin de pişman etme olasılığı yüksek o zaman.Arkadaş bataryanın öneminden bahsetmiş dostum. Batarya olarak S22 çok pişman eder oyuzden öyle söyledim. Yoksa S22 Güzel cihaz ancak sosyal medya optimizasyon olayı iPhone ile hala yarışamaz
S21 FE yine S22 ye göre biraz daha kabul edilebilir süre veriyor sanırım. Kullanıcı yorumlarında aman aman bir kötü süreye denk gelmedim. Belki de ben yanlış biliyorumdur s21 fe kullanmadım ancak S22 kullandıgım için batarya kelimesini duydugum an kaçın diyorum bu cihazdanS21 FE'nin de pişman etme olasılığı yüksek o zaman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.