Sosyal medyadaki videolar bulanık gözüküyor

Kajuistaken

Hectopat
Katılım
2 Eylül 2020
Mesajlar
295
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
TikTok, Instagram, YouTube videolarını izlerken videolar eskisine göre bulanık gelmeye başladı. İnternetimde bir sıkıntı yok. Kullandığım telefon iPhone 11, ekranı 720p olmasına rağmen eskiden netti videolar. Şu an bir bulanıklaşma var. Nedeni ne olabilir?
 
Daşdaş geçiyor gibi olacak ama geçmiyorum; gözlerinde bir sıkıntı olabilir mi?

(Bir tanıdığımda oldu, göz iltihaplanması başlangıcı çıktı. Çok az gözü kaşınıyodu sadece. Günlük hayatta fark edemiyor ama küçük ekranlı şeylere bakarken bulanıklaşma başladığı için fark etmişti. Ciddi sordum o yüzden.)
 
Daşdaş geçiyor gibi olacak ama geçmiyorum; gözlerinde bir sıkıntı olabilir mi?

(Bir tanıdığımda oldu, göz iltihaplanması başlangıcı çıktı. Çok az gözü kaşınıyordu sadece. Günlük hayatta fark edemiyor ama küçük ekranlı şeylere bakarken bulanıklaşma başladığı için fark etmişti. Ciddi sordum o yüzden.)

Zaten gözlük takıyorum miyop ve aksigmatım ama mesela Reels'te dolaşırken ilk video gayet iyi gözükürken diğer videolar bozmaya başlıyor ve reklamlar bile bulanık gözüküyor.
 
Güncel değilse sürüm güncelleyebilirsin. Onun dışında aklıma bir şey gelmedi açıkçası hiç duymadım çevremde böyle bir sorun yaşayan. Umarım yeşillendirecek biri çıkar 👍
 
Gösterdiğim ayarları yaparsanız sorun çözülecektir. TikTok'daki çözümünü bilmiyorum 😕

Instagram:
1.png
2.png
3.png


Youtube:
1.png
2.png
 

Dosya Ekleri

  • EBE7C3C9-52F8-447A-B0F9-A8CF7DDA24BE.png
    EBE7C3C9-52F8-447A-B0F9-A8CF7DDA24BE.png
    70,8 KB · Görüntüleme: 61

Yeni konular

Geri
Yukarı