Sosyal medyaları temsilcilik atama süresi doldu!

  • Konuyu başlatan Roux
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 985
Neden? Bu çağda mağara adamı gibi mi yaşayalım? İnternet Türkiye'de zaten yavaş. İster misin daha da yavaşlamasını uygulamaların?

Olayın mağarada yaşamak ile alakası yok, Almanya'daki insanlar mağarada mı yaşıyor?

Bakın ben özgürlükçü bir insanım fakat olay devleti ciddiye almamaya gelince en önde devleti savunacak adam da benimdir herhalde.

Sosyal medya hukuki bir sebepten kapanmıyorsa, sokağa çıkar eylem dahi yaparım. Fakat ülkenin hukuki yaptırımlarını ciddiye almayan, devleti tanımayan, bu ülkeden para kazanıp bu ülkede bir temsilcilik bulundurmaya tenezzül etmeyen bir şiketi ben devlet yöneticisi olsam barındırmam. Çok ağır yaptırımlar uygulayıp bloklarım. Ne zaman ki yaptırımların bedelini öder, hukuki gereksinimleri karşılarlar buyursun gelsinler.
 
Ne sandınız ki Facebook, Twitter gibi dünyanın devi şirketler Türkiye'de temsilcilik açıp da vergi ödeyecek bak sen şu işe. :)
 
Bu adamlar sadece bize has temsilcilik açmıyor.
Daha önce zaten açmışlar.

Bilerek bence devleti zorluyorlar çünkü halk o kadar bu sosyal medya uygulamalarına kör kütük aşık olmuş. Halkın kendi yanlarında olacaklarını biliyorlar ve bu şu an gözüküyor.

 
Sen sağlam olan kolunu kesmiyorsan, bu şirketler de Türkiye'den çekilmez.

Peki bu şirketler direkt bizim ülkeyi engellerse ne olacak?

Biraz kontrol bizim elimizde olmalı. Daha hesabın çalındığı zaman polise gittiğinde elimizden yasal olarak bir şey gelmez diyorlar. Sonuna kadar bu karar için devleti destekliyorum.
 
10 milyon bölü 8,44. etti sana 118.483 dolar. O şirketlere çok fazla canım. Batırır adamları yani. Şu ironi işaretini koymaya gerek yok herhalde. Bazen ciddiye alanlar çıkıyor genede.

Bir basamak eksik hesaplamışsınız, fakat rakam hala çok komik ve düşük. Bana kalsa 250milyondan aşağı kesmem cezayı. O da ilk uyarı cezası için.

İşin sonunda olacağı söyleyeyim, el mecbur o parayı ödeyecekler. Bir karları olmasa bile öderler. Bir ülkenin haber ağından çekilen, o haber ağında bilgi sahibi olamayan bir haber, sosyal medya şirketi olamaz. Bunu hiçbir sosyal medya şirketi istemez. Emin olun ne istesek yapacaklar, buna kendi çıkarları için mecburlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı