On numarasın hocam. Muhabbeti fazla uzatmanın da aslında pek bir mantığı yok.Birini moderatör veya Sosyal Tayfı seçebilecek olgunluğa sahip değilsiniz, işin özü bu.
Üyeleri baştan aşağılayan moderatör, bu da iyiymiş. Önceki sayfada bir üyenin yaptığı moderatör yorumu yerden göğe kadar haklı.Birini moderatör veya Sosyal Tayfı seçebilecek olgunluğa sahip değilsiniz, işin özü bu.
Böyle bir mesaj yazdigina göre sen de isminin altında yazan görevin olgunluğuna erisememişsin.Birini moderatör veya Sosyal Tayfı seçebilecek olgunluğa sahip değilsiniz, işin özü bu.
Kimseyi aşağılamaya kimsenin hakkı yok.Birini moderatör veya Sosyal Tayfı seçebilecek olgunluğa sahip değilsiniz, işin özü bu.
Ceza yemesem yapacaktım.Böyle bir mesaj yazdigina göre sen de isminin altında yazan görevin olgunluğuna erisememişsin.
İmza: 2 dönem Sosyal moderatörlügü yapmis, üyelik ve yonetimde CV'si kabarık, böyle yorumlara tahammülü olmayan biri.
Iste gercek Sosyal TayfiCeza yemesem yapacaktım.
Siz öyle misiniz?Birini moderatör veya Sosyal Tayfı seçebilecek olgunluğa sahip değilsiniz, işin özü bu.
Öyle yazmamıştır diye 2-3 kez okudum fakat yazmış hocam. Moderetör olmasını geçtim kimse kimseye böyle aşağılayıcı konuşmamalı kimse kimseden üstün değil burada. Düzgün bi tartışma yaşanırken böyle bi cümle hem gerginlik yaratır hemde normal değil ayıp.Böyle bir mesaj yazdigina göre sen de isminin altında yazan görevin olgunluğuna erisememişsin.
İmza: 2 dönem Sosyal moderatörlügü yapmis, üyelik ve yonetimde CV'si kabarık, böyle yorumlara tahammülü olmayan biri.
Dalginlikla begenmistim sonra anladim, olgunluk nedir yahu? Forumda hepimizden yasli ve tecrubeli insanlar varken.Öyle yazmamıştır diye 2-3 kez okudum fakat yazmış hocam. Moderetör olmasını geçtim kimse kimseye böyle aşağılayıcı konuşmamalı kimse kimseden üstün değil burada. Düzgün bi tartışma yaşanırken böyle bi cümle hem gerginlik yaratır hemde normal değil ayıp.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.