Sosyal tam anlamıyla demokratikleşir mi?

Sizce Sosyal tam anlamıyla demoktarikleşir mi?

• Evet

Oy: 10 8,6%
  • Hayır

Oy: 106 91,4%

• Oy verenlerin toplamı
    116
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birini moderatör veya Sosyal Tayfı seçebilecek olgunluğa sahip değilsiniz, işin özü bu.
On numarasın hocam. Muhabbeti fazla uzatmanın da aslında pek bir mantığı yok.

Çünkü bir arkadaş açıklamayı yaptı. Tekte tüm şeyi özetledi.

Son düzenleme:
Birini moderatör veya Sosyal Tayfı seçebilecek olgunluğa sahip değilsiniz, işin özü bu.
Üyeleri baştan aşağılayan moderatör, bu da iyiymiş. Önceki sayfada bir üyenin yaptığı moderatör yorumu yerden göğe kadar haklı.

Yetki sahibi olmak güç sahibi olmak değil, sorumluluk sahibi olmak anlamına gelir. Moderatör olmak demek başta Technopat Sosyal üyeleri ve yönetimine karşı sorumlu olmak demektir, sorumlu olduğu üyeleri aşağılayan moderatörü hiç kimse hoş karşılamaz.

Son düzenleme:
Böyle bir mesaj yazdigina göre sen de isminin altında yazan görevin olgunluğuna erisememişsin.

İmza: 2 dönem Sosyal moderatörlügü yapmis, üyelik ve yonetimde CV'si kabarık, böyle yorumlara tahammülü olmayan biri.

Ceza yemesem yapacaktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle yazmamıştır diye 2-3 kez okudum fakat yazmış hocam. Moderetör olmasını geçtim kimse kimseye böyle aşağılayıcı konuşmamalı kimse kimseden üstün değil burada. Düzgün bi tartışma yaşanırken böyle bi cümle hem gerginlik yaratır hemde normal değil ayıp.

Dalginlikla begenmistim sonra anladim, olgunluk nedir yahu? Forumda hepimizden yasli ve tecrubeli insanlar varken.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…