Sosyal tayfı tag'i kimlere veriliyor?

@Silinen üye eyvallah kardeşim de çoklu üyelik cezam bulunuyor, muhtemelen o yüzden verilmiyordur da benim için önemli değil. Forumda benden kat kat daha bilgili adamlar illaki vardır, onlara da uygun görüldüğünde veriliyor.

Hocam, adaletsiz. Emin olun sizden daha ağır cezaları olan kişilerde var bu tag.

Son düzenleyen: Moderatör:
@hawtsauce şunu eklemek isterim, bu forumda her türlü cezayı alın da şu çoklu üyelik cezasını almayın. Çoklu üyelik cezası olanlar forumda üvey evlat muamelesi görüyor. Öyle görülmeye de devam edileceğini düşünüyorum.

@Silinen üye yapacak bir şey yok. Düşüncelerim ve fikirlerimle herkese fikir vermek ve yol göstermek isterim. İlerleyen zamanlarda bilmem ne forumunda şöyle bir adam vardı, bu adam şunu söylemişti ya da bunu anlatmıştı falan diye ilerleyen zamanlarda beni anımsamanız yeterli olur :D

@436077 altı üstü bir forum sitesini bu kadar önemsemeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Zamanında ben önemsedim ve bana sinir stresten başka hiçbir şey katmadı. Girin foruma, yazın yorumunuzu ve çıkın. Yardıma ihtiyacınız olduğunda da sorun sorunuzu, cevabınızı alın ve çıkın. Sonra ihtiyacınız olduğunda da tekrar kullanın forumu.

Sosyaldeki benim gibi çoğu kişi katkıda bulunuyor ve hala katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Benim anlamadığım bu taglar özel kişilere mi veriliyor sadece? Uzun zamandır tag verilmemiş mesela, neden verilmiyor? @Emre C
Taglar yerine rozetlere odaklanmış bulunmaktayız.
Mesela haftalık görev diye bir şey eklensin Sosyal’e çözüm sayısı az olan konuların eskiden çözülmemiş konuların çözümleri 2 çözüm olarak sayılsın.
Mantıklı, öneri konusunu açarsanız iyi olur.

80 tane cezam var sırf yarısı cahillerle savaşmaktan oldu.
19 tane gereksiz mesaj uyarımın sırf 15 tanesi bu yüzdendir. Tartışmada galip gelen taraf olmadı, karşı tarafa bilginin doğrusunu da öğretemedim. Öyle aldığım uyarıyla kaldım her seferinde. Benim tavsiyem, tartışma içeren içeriklerden uzak durmak lazım. Sebebi de illaki konu dışına kayıyor, tartışmaya dahil olanların çoğu da uyarı alıyor.

Mesleğim gereği sürekli bir şeyler öğretme derdindeyim, bir şey öğretmek istemesem bile içimden geliyor. Her seferinde bu tartışma konularına girmeyeceğim diyorum ancak her seferinde de kendimi tartışma konusunda buluyorum. Cahil insan bilgiye de kapalıdır, bilginin doğrusunu da öğrenmek istemez. Bu yüzden de uzak durulması gerektiğini düşünüyorum.

@hawtsauce şunu eklemek isterim, bu forumda her türlü cezayı alın da şu çoklu üyelik cezasını almayın. Çoklu üyelik cezası olanlar forumda üvey evlat muamelesi görüyor. Öyle görülmeye de devam edileceğini düşünüyorum.

@Silinen üye yapacak bir şey yok. Düşüncelerim ve fikirlerimle herkese fikir vermek ve yol göstermek isterim. İlerleyen zamanlarda bilmem ne forumunda şöyle bir adam vardı, bu adam şunu söylemişti ya da bunu anlatmıştı falan diye ilerleyen zamanlarda beni anımsamanız yeterli olur :D

Bende maalesef var hocam :D.

19 tane gereksiz mesaj uyarımın sırf 15 tanesi bu yüzdendir. Tartışmada galip gelen taraf olmadı, karşı tarafa bilginin doğrusunu da öğretemedim. Öyle aldığım uyarıyla kaldım her seferinde. Benim tavsiyem, tartışma içeren içeriklerden uzak durmak lazım. Sebebi de illaki konu dışına kayıyor, tartışmaya dahil olanların çoğu da uyarı alıyor.

Mesleğim gereği sürekli bir şeyler öğretme derdindeyim, bir şey öğretmek istemesem bile içimden geliyor. Her seferinde bu tartışma konularına girmeyeceğim diyorum ancak her seferinde de kendimi tartışma konusunda buluyorum. Cahil insan bilgiye de kapalıdır, bilginin doğrusunu da öğrenmek istemez. Bu yüzden de uzak durulması gerektiğini düşünüyorum.

Çok doğru, bilgi sahibi insanları dinlemeyip kendi bildiğini okuyan çok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı