Sosyal TDK mi?

Braymm

Kilopat
Katılım
5 Mart 2016
Mesajlar
951
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet abi, tek bir nokta, virgül ya da ünlem için uyarı veren bu saçma sapan sisteme birinin dur demesi gerekmiyor mu? Türkçenin içinden geçenler var, kabul ediyorum ama birileri sabahtan akşama kadar forumda kim nokta koymamış, kim virgülü unutmuş, kim noktalamalara dikkat etmemiş diye kafa patlatıp milletin açığını arıyor. Türkçenin düzgün kullanılması taraftarıyım tabii ki fakat bu artık çığırından çıkıp inanılmaz ötesi saçma ve komik bir duruma bürünmüş.

Türk Dil Kurumu sınavında mıyım? Yoksa forumda mıyım? Uyarı verdikleri yorumumu bırakayım, haklı haksız siz karar verin.

Evet, biliyorum, hesap falan silmiyorsunuz; evet, biliyorum, "Beğenmiyorsan hesaptan çıkış yap, foruma girme." gibi klişe cümleleri kuracaksınız ama bir yetkili varsa Allah aşkına hesabımı silsin, yok etsin. Bu saçmalığın bir parçası olmak istemiyorum.

Ayrıca bu oluşumun kurucusu, sahibi her kim ise forum yöneticilerini acilen gözden geçirmesi lazım. Fazla yetki bazılarının başını döndürüyor gibi görünüyor.

resim_2021-04-15_132836.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Basit hatalara uyarı vermiyoruz fakat sizin mesajınızda çok hata vardı. Uyarı verilen mesajlar düzenlendiğinden dolayı hata yapılmış mesajın geçmişini göremiyorsunuz.

Orijinal mesajınız böyleydi:

YazimHataliMesajBraymm.png


Bazı cümlelerin sonunda nokta yok, kesme işareti hiç kullanılmamış, özel isimler büyük yazılmamış, bağlaçlar hatalı yazılmış. Otomatik düzeltme özelliğini kullansaydınız bile düzelirdi bu hatalar.

Ayrıca bu konuda da hata yaptınız fakat bu seferlik uyarı vermiyoruz.

YazimHataliMesaj2.png


Gördüğünüz gibi sadece "tek bir virgül" için uyarı almadınız.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı