Sosyal Üyelerinin Fatura Tutarları

Makaleler
24
Yer
İstanbul
Yıl ve ay belirterek değerleri yazarsanız konu güncel kalır sürekli.

Eylül 2019:

Elektrik 39,84 TL
Su: 33,25 TL
Doğalgaz: 43 TL

Evde 2 kişiyiz, 2 günde bir duş almamıza ve klima açmamıza rağmen bu değerler iyi geldi. İlk defa bu kadar düşük fatura görerek rekor kırdım. Normalde elektrik 100 aşağısı gelmiyor bana. Neyse bu ay yırttık :)

Son düzenleme:
Elektrik 70;
Su 50;
Doğalgaz 45.
Hiç kullanılmasa yine 40 lira gelir sanırım bu kadar zamdan sonra.
Hiç kullanılmasa yılda 1 kere falan geliyor. Belirli bir eşiği geçtikten sonra faturalandırılıyor. Oturduğum apartmanın aydınlatması o şekilde. Aydınlatmadan çatı katına hat çekip oraya çalışan buzdolabı koymama rağmen hala ücret gelmiyor. 2-3 ayda 20 lira falan.

Elektrik 70;
Su 50;
Doğalgaz 45.

Hiç kullanılmasa yılda 1 kere falan geliyor. Belirli bir eşiği geçtikten sonra faturalandırılıyor. Oturduğum apartmanın aydınlatması o şekilde. Aydınlatmadan çatı katına hat çekip oraya çalışan buzdolabı koymama rağmen hala ücret gelmiyor. 2-3 ayda 20 lira falan.

Biliyorum, faturanın düşüklüğünü ve zamları vurgulamak için lafın gelişi söylemiştim.

Eylül 2019 gelen fatura tutarlarım;
Elektrik; 95 ₺
Su; 21.71 ₺
Doğalgaz; 35 ₺

Kaçak elektriği sadece belirli bir bölgeye kitlemiyorlar. Herkesin faturasına belirli aralıklara yansıtılıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı