Yaşlılık zamanında çıkardığı şarkıları dinleyemem. O zamanlardaki Cem Karaca'yı Cem Karaca olarak kabul edemiyorum. İlk başta yaptığı örnek alınası davranışların tam tersine gitmesi moralimi bozuyor.Cem Karacanın Tüm şarkılarını dinledim. Hatta o kadar ki 1 sene boyunca hiçbir sanatçıyı dinlemedim. Adamın sesi iç sesim olmuştu bir ara.
Evil Morty 4.sezonda sadece 1-2 sahnede gözüktüğü için güzel sövmüştüm.Bu şey değil mi ya, ben?
Bende de vardı hocam bulursam atayımBir de bir zamanlar Sagopa Kajmer'in absürt fotoğraflarını depoluyordum. Birkaç örnek vereyim, gerisini görseniz kendime has bir ideolojimin olduğunu falan zannedersiniz.
4 en kötüsü, 3 favorim.Evil Morty 4.sezonda sadece 1-2 sahnede gözüktüğü için güzel sövmüştüm.
Şey, 5 daha çıkmadı.Çok kötü sezondu, 5 de kötüydü ama en kötüsü 4.
Favorim 3. sezon.
4 en kötüsü, favorim 3. sezon. Ha şimdi olduŞey, 5 daha çıkmadı.
Son dönemlerinde sağ tarafa kendini sevdirebilmek ve geçimini sağlayabilmek için ulusalcı bir çizgi izledi kendisi. Ama milliyetçi bir insan olmama rağmen kendisinin gençlik yıllarındaki duruşuna hayranım. Tam bir sanatçı kişiliği yansıtıyor. Onun dışında zor gelecek bir yetenek. Onun şarkılarında hissettiklerimi başka sanatçılardan alamıyorum.Yaşlılık zamanında çıkardığı şarkıları dinleyemem. O zamanlardaki Cem Karaca'yı Cem Karaca olarak kabul edemiyorum. İlk başta yaptığı örnek alınası davranışların tam tersine gitmesi moralimi bozuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.