Sosyal üyelerinin itirafları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cem Karacanın Tüm şarkılarını dinledim. Hatta o kadar ki 1 sene boyunca hiçbir sanatçıyı dinlemedim. Adamın sesi iç sesim olmuştu bir ara.
Yaşlılık zamanında çıkardığı şarkıları dinleyemem. O zamanlardaki Cem Karaca'yı Cem Karaca olarak kabul edemiyorum. İlk başta yaptığı örnek alınası davranışların tam tersine gitmesi moralimi bozuyor.

Uzun bir yazı geliyor hazır olun :).
Teknoloji ile PC ile tanışmama rağmen forumlarla ile tanışmamın sebebi telefonlardır. Özellikle de Android telefonlar. Kullandığım ilk Android telefon LG'nin P350 kod isimli Optimus Me telefonu. İçerisinde Android 2.2.2 Froyo ile birlikte gelen 600 MHz tek çekirdek Snapdragon işlemcisi (aslında SoC, işlemci demek pek doğru değil.) 320x240 ekranı, 3MP oto fokusu olmayan kamerası ile o zaman için ortanın biraz üstü şu an içinse çöp denebilecek bir donanıma sahipti.
YouTube'da gezerken tam olarak bu videoyu gördüm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan gereksiz derece fazla etkilenip araştırmaya başladım. ROM, root, Cyanogen Mod, Recovery, TWRP, Clockwork Mod hepsini tek tek araştırıp af edersiniz içinden geçtim. Belli bir yerden sonra bu bilgiyi paylaşma ihtiyacı hissettim. Kendi karşılaştığım sorunları başkalarına anlatmalıydım.
Bazı sorunlarımın çözümü bulduğum maxicep isimli forumda konular açmaya başladım. O zamanlar hala Samsung Edge gibi dokunmatik ama Android olmayan telefonlar yaygındı ve bazıları o cihazların Android'den daha iyi olduğunu savunuyordu. Buna tepki olarak "Android-ci" ismi ile forumlarda yazmaya başladım. (yıl 2011 veya 2012). 80'in üzerinde Android ROM rehber konusu açtım. ROM incelemeleri, Overclock denemeleri, benchmarklar, karşılaştırmalar vs baya özenerek konu açtığımı hatırlıyorum. Aradan zaman geçti ben bir Galaxy Note II sahibi oldum. Android 4.1.1 JellyBean <3.
Tabiki ismimi güncelleyip kaldığım yerden devam ettim. Cyanogen Mod ile hayranlığım Dr. Ketan ile tanışmamla son buldu. Bu konu daha böyle gider. Technopat ve Sosyal ile tanışmam ise "GTA V için PC toplama" videosuna kadar gidiyor. O video izledikten sonra kanala Abone olmuş işlemci soğutucumla ilgili bilgi almak için de Sosyal'e katılmıştım.

Dizi izlemeyi çok seviyorum ama üşeniyorum. How I Met Your Mother gibi dizi arıyorum, şu an aklımda Brooklyn Nine Nine var.

Okulda yazılımdan çok anlar gibi davranıp hava kasıyorum, aslında çok cahilim.

Yaşlılık zamanında çıkardığı şarkıları dinleyemem. O zamanlardaki Cem Karaca'yı Cem Karaca olarak kabul edemiyorum. İlk başta yaptığı örnek alınası davranışların tam tersine gitmesi moralimi bozuyor.
Son dönemlerinde sağ tarafa kendini sevdirebilmek ve geçimini sağlayabilmek için ulusalcı bir çizgi izledi kendisi. Ama milliyetçi bir insan olmama rağmen kendisinin gençlik yıllarındaki duruşuna hayranım. Tam bir sanatçı kişiliği yansıtıyor. Onun dışında zor gelecek bir yetenek. Onun şarkılarında hissettiklerimi başka sanatçılardan alamıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı