Sosyal üyelerinin itirafları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
  • Elime güç geçince yozlaşacağımı düşündüğümden hep büyük sorumluluklardan uzak durmaya çalışmışımdır. Mesela Sosyal'de moderatörlük teklif edilse kesinlikle kabul etmem.

• Çok hayalperest bir insanımdır. En olmadık senaryoları kafamda canlandırırım ve bunların içinde belirli bir süre yaşarım. Ayrıca bunu yaparken de sürekli ayakta dolaşırım. Bu yüzden ayaklarım ile ilgili zaman zaman sağlık problemi yaşarım.

• Yaşım 20 ve boyum 1.78 olmasına rağmen 50 kiloyumdur. Çoğu kişi beni yemek yemeyi sevmeyen biri olarak görür ama aksine çok severim. Kilon neden düşük derseniz psikolojik durumuma bağlıyorum.

Bazı üyelere küfretmek, aşağılamak istiyorum ama öyle normal sövmek değil. Ana avrat, ceddinden girip ölmüşlerinden çıkıp gelecekteki torunlarına kadar gidecek bir skalada küfretmek istiyorum. Yalnız bu isteğimi yapmam demek 1 yıl ceza demek olduğu için ardım yemiyor.

Not: O üyeler bende engelli, göz ardı edilen listesi giderek kabarıyor.

Shippuuden'de 55'teyim şu an. 4. hokage ne zaman gözükecek ? (Yeni bir karakter gördüğümde direk fandoma girdiğim için çok spoiler yiyorum)
Fillerlar vardı galiba bir yirmi bölüm sonra. O zamandan sonra hokageyle çok farklı şeyler olacak. Şimdi söylememeliyim. Ayrıca fandoma girme sakın. İnsanın izleyesi gelmiyor.
Gerçekten de o kadar iyi denilebilir mi yoksa overrated mı?
İnsanı şoka sokabilecek düzeyde. İki günde bitirmiştim.

Yaş 16, arkadaşlarım bana çok boş yapıyorsun der.
Baran 14 yaşında, arkadaşları ona Einstein diyor:)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fillerlar vardı galiba bir yirmi bölüm sonra. O zamandan sonra hokageyle çok farklı şeyler olacak. Şimdi söylememeliyim. Ayrıca fandoma girme sakın. İnsanın izleyesi gelmiyor.
Ya ben çok fazla spoiler yedim açıkçası. Naruto'nun 148. bölümünden 220. bölümü izleyip direk Shippuuden'e atladım ve çok iyi oldu bence. Shipuuden'de atlamam gereken boş bölümler var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı