Sosyal üyelerinin itirafları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Toplum için de boş boş konuşan **lak kişilik ile tanınan biriyim. Ama çoğu şeyden anlayan ve bunu kimseye belli etmeyen biriyim.

Not:

Ailem de deli sanıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adamım yapma ama, bu şarkıyı atacak adamı bekliyordum yarım saattir.

Serbest meslek erbabıyım.

Cem Karacanın Tüm şarkılarını dinledim. Hatta o kadar ki 1 sene boyunca hiçbir sanatçıyı dinlemedim. Adamın sesi iç sesim olmuştu bir ara.

Cem Karaca gerçekten çok seven biriyim. Bir ara Instagram fan sayfası açmayı dahi düşündüm sonra çocukca olur diye açmadım.

Half-Life dediniz de aklıma geldi. Yaşımı hatırlamıyorum ama çok küçük olduğum bir zamandı. Misafirliğe gitmiştik ve bilgisayarın sahibi genç abi bana half-life açmıştı. O zamanlar adını falan bilmiyorum tabi. Oynuyordum her şey çok güzel gidiyordu. Sonra bir şey oldu ve bilirsiniz half-life'da elimize böcek alıyoruz. O böcek karakterin eline geldiğinde klavye ve fareyi bırakıp uzaklaşmıştım. Abiyi çağırdım ve o bölümü o geçmişti. İlginç bir anımdır. Bu arada hala böceklerden çok fazla tiksinirim. Zarar vermesinden korkmuyorum o ayrı konu. En ufak böceği bile görsem tiksinirim. Uğur böceği dahil, karınca hariç. Ayrıca dün akşam masanın tam yaslandığım yerinde peygamber devesi görmem üzerine Usain Bolt'un rekorunu kırmış olabilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı