Sosyal üyelerinin itirafları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
-4 yıllık Gazetecilik bölümünü 7 yılda bitirdim.
-Lise yıllarında cinsel birlikteliği sadece evleneceğim kadınla yaşamak için kendime söz verdim.
-Saman alevi sinirine sahibim.
-Bir kere yanlışlıkla köyüme ziyarete gittiğimde samanlığı yakmıştım.
-Yemek içerisinde et sevmediğim için küçükken annemin yedirdiği yemeği İstanbul'dan Bursa'ya gidene kadar ağzımda bekletip, indiğimde çaktırmadan tükürmüştüm.

Geçenlerde beni terslediğin için böyle düşünmüştüm. Bazen kalbim kırılabiliyor.
Matematiksel ya da gözlemlenebilir bir veriyi reddedip bir şey demişsen biraz ters bir cevap vermiş olabilirim ama aslında o cevapları verirken sinirli ya da saldırgan olmuyorum. Karşıdakinin bir şeyi anlamaya çalışma kafasında olup olmadığını anlamamı sağlıyor, kaynağa ve örneklere rağmen karşıdaki devam ediyorsa o kişiye güzel bir ban yediriyorum. Ben öfkemi kontrol edemeyip haklı durumda ban yiyeceğime karşıdakini dürtüyorum, cezalık neden oluşturursa affetmiyorum. :D

Ayrıca o konuyu hatırlamıyorum, artık her gün kaç kişiyi tersliyorsam? 🤣

Samed’çim, kim neden senin hakkında böyle bir şey düşünsün :)
Reşit olayım, adımı Samet diye değiştireceğim ya da ekleteceğim. Kendimi Samet olarak hissetmeye başladım artık.
Matematiksel ya da gözlemlenebilir bir veriyi reddedip bir şey demişsen biraz ters bir cevap vermiş olabilirim ama aslında o cevapları verirken sinirli ya da saldırgan olmuyorum. Karşıdakinin bir şeyi anlamaya çalışma kafasında olup olmadığını anlamamı sağlıyor, kaynağa ve örneklere rağmen karşıdaki devam ediyorsa o kişiye güzel bir ban yediriyorum. Ben öfkemi kontrol edemeyip haklı durumda ban yiyeceğime karşıdakini dürtüyorum, cezalık neden oluşturursa affetmiyorum. :D

Ayrıca o konuyu hatırlamıyorum, artık her gün kaç kişiyi tersliyorsam? 🤣
Dini bir konuda dinlere karşı eleştiri yapmıştım. Mesaj atınca hep bana laf atıyormuşsun gibi geliyor. 😃

Bir itirafta daha bulunayım, forumda yalanlarını bildiğim bazı üyeleri kanıtlarıyla ifşa etmek de çok istiyorum ama o bilgileri nerelerden bulduğum sorgulanacağı için buna da cesaret edemiyorum. :D İstanbul'da yaşayıp Fransa'da yaşadığını iddia eden, 15 yaşında olup şirket sahibi olduğunu iddia edenlerden geçilmiyor forum...

@Pokemon Ferhat Dini konuda dinlere karşı eleştiri yapmışsan yanında yer almışımdır. Emin misin seni terslediğime? :D

Son düzenleme:
-4 yıllık Gazetecilik bölümünü 7 yılda bitirdim.
-Lise yıllarında cinsel birlikteliği sadece evleneceğim kadınla yaşamak için kendime söz verdim.
-Saman alevi sinirine sahibim.
-Bir kere yanlışlıkla köyüme ziyarete gittiğimde samanlığı yakmıştım.
-Yemek içerisinde et sevmediğim için küçükken annemin yedirdiği yemeği İstanbul'dan Bursa'ya gidene kadar ağzımda bekletip, indiğimde çaktırmadan tükürmüştüm.
Keçi inadı derler ya...

Bir itirafta daha bulunayım, forumda yalanlarını bildiğim bazı üyeleri kanıtlarıyla ifşa etmek de çok istiyorum ama o bilgileri nerelerden bulduğum sorgulanacağı için buna da cesaret edemiyorum. :D İstanbul'da yaşayıp Fransa'da yaşadığını iddia eden, 15 yaşında olup şirket sahibi iddia edenlerden geçilmiyor forum...
Hocam siz kaç seviye Stalker'sınız? Saygı duydum. 30 yaşında olup 15 yaşındayım diyen var mı peki:)?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı