O zamanlar senin gibi tehlikeli ve potansiyeli olan birinden haberdar değildik. İşte devrimin istihbarat kısmında olanların suçu o da, iyi gözlem yapamamışlar. Biz Mikail, Asım basar dedik, Troller bastı.Bakınız: Ben!![]()
O zamanlar senin gibi tehlikeli ve potansiyeli olan birinden haberdar değildik. İşte devrimin istihbarat kısmında olanların suçu o da, iyi gözlem yapamamışlar. Biz Mikail, Asım basar dedik, Troller bastı.Bakınız: Ben!![]()
O gruptan kimse kalmamış gibi bir şey?Böylece denetimler de aksayınca bittik, mahvolduk işte. Ama bak kendimizi nasıl koruyup yeni gelenleri deneme tahtası yapmışız.![]()
O olayı hala çözemedik. Zyxel'in arayüzü çok karışık. Doğru hatırlıyorsunuz.@Ricardo Hocam kardeşinin YouTube'dan izlediği saçma şeyler ile ilgili bir konu açmıştın. Oradan aklıma kazınmışsın. Yanlış da hatırlıyor olabilirim.![]()
Acaba hangi platformda birleştiniz? Discord, Radicall, Facebook gibi...O zamanlar senin gibi tehlikeli ve potansiyeli olan birinden haberdar değildik. İşte devrimin istihbarat kısmında olanların suçu o da, iyi gözlem yapamamışlar. Biz Mikail, Asım basar dedik, Troller bastı.![]()
Acaba hangi platformda birleştiniz? Discord, Radicall, Facebook gibi...
Dedim ya, dostlar masadan tek tek eksildi. Eric giriyordu arada, 2 gülüp eğleniyorduk. O da girmiyor artık. Nazım sinirlenip gitti, Selim iş güç yüzünden bıraktı. Acar falan vardı, o da bir noktada bıraktı.O gruptan kimse kalmamış gibi bir şey?
"gibi..." kelimesini kullandığımı görüyorum. Yoksa ben mi körüm?Steam ne güne duruyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.