W
Kampüste fakülte/bölüm mü kalmadı?Hocam elektrik hala şenlenmedi. Bakalım biz mezun olunca şenlenir artık .
Genel olarak değil hocam. Yani rahat arkadaş edinebiliyorum. İlgi duymadığım alan olmadığından her türlü bir ortak yön bulup konuya giriyorum ama kızlarla olan muhabbeti ilerletemiyorum.
Bana kilolu, inek tipli diyen hiç kimse yok. Ben öyle düşünüyorum.
Giyi mim ise, ne bulursam onu giyiyorum gibi bir şey.
Sanırım sorunum kızlara karşı olan özgüvensizliğim.
Konuşmak en kolayı. Benim yanına gittiklerimin %60-70'i kibarca geri çevirdi. Korkmayın gidin konuşun.
Kampüste fakülte/bölüm mü kalmadı?.
Son zamanlarda mühendislik mesleğinin sadece erkekler tarafından icra edilmek zorunda olmadığı aşılanıyor. Bu çok güzel bir şey. Yani ortam için demiyorum, ülke için.
Hani olur ya yemekte ya da otobüs, metro da bir kızla bakışırsın bakışırsın ama orada son bulur sen yoluna o yoluna ben de öyle değil illa gidip instasını ya da numarasını alacağım o kadar bir özgüven ama işte olgunlaştık artık tekrar yapmam şu an. Sana tek tavsiyem olur koronadan ölürsem benim için yavşa moruk aahha.
Ben yalnızlığın sebebini değilde başka bir konuya parmak basayım buraya veya başka nerede olursa olsun ben tek mutluyum, ihtiyacım yok falan diyolar ya işte ona bitiyorum olmadığı için böyle dediklerine hem gerçekte hemde sanalda %90 oranında şahit oldum diyebilirim. Hatta bir tanesi Türkiye'nin kızlarını ilgi çekici bulmuyorum yazmış ? :d bu nasıl bir genellemedir arkadaş bunu yazan adamın tanıdığı kız sayısı o kadar azdır ki... Ama tüm Tr den bahsediyorEvet arkadaşlar, var böyle bir durum. Epey zamandır farkındayım da; "Sevgili" kelimesi içeren konularda herkes yalnızlığını dışa vurmuş ve vurmaya devam ediyor. Amacım kimseyi küçük düşürmek değil. Sadece merak ettiğim için ve analiz yapmayı sevdiğim için açtım bu başlığı.
İncelemeye başlayalım.
221 oy "Hayır" seçeneğine gelirken sadece 43 oy "Evet" seçeneğine gelmiş.
168 oy "Hayır" seçeneğine gelirken sadece 33 oy "Evet" seçeneğine gelmiş.
Bunlar sadece ilk bakışta aklıma gelen konular. Daha niceleriyle gün geçmeksizin karşılaşıyoruz. Bugün açılan bir başka konuda da herkes yalnızlığından şikayetçi olmuş.
Sevgilinizle ilk buluşma anılarınız
İlk buluşmanızda utandınız mı, ne yaptınız? Modların da anısı varsa onlar da anlatsın. :Dwww.technopat.net
Sizce bu yalnızlığın sebebi ne?
Bu sorumu aslında herkese soruyorum. Hatta derin bir yalnızlık çeken arkadaşların cevaplarını daha çok merak ediyorum.
Hem, nereden bilebiliriz ki? Belki aramızdan birilerinin derdine deva oluruz...
Bence teknolojiye fazla ilgi yüzünden artık insanlar sosyalleşmek istemiyor. Ya da sosyalleşemiyor. Bilemiyorum Altan, gerçekten çok karışık...
İşliyor kanka ben size birbirinizle bakışıyorsanız yanına gidin dedim. Kız seni takmıyor sen de gidersen ayarlamaya sonun iki kolun bağlı ayakta kaderini bekliyor olursun ahaha.Sonra tacizden tutaklanır. Türkiye'de işlese keşke. Ama kızlarda haksız sayılmaz. Irz düşmanı dolu nasıl güvensin.