Sosyal üyelerinin yalnızlık sebebi

• Konuyu başlatan WD40
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 196
  • Görüntüleme 13.216
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok efsane sözler ve argümanlar yazabilir konuya daha farklı açılardan girişebilirim ama gerçekten bu sorun içerisinde olanlar kendilerini avutabilir ve de üşendim açıkçası :D

Ama yalnızlık eğer bir seçim ise eziklik değildir. Ayrıca aslında ezik dediğimiz insan sosyal ortamda bir başkasının kişiliği altında ezilen kişiye denir, e adam yalnız kendi gölgesinde mi eziliyor bu arkadaş.

Tabi dışlanan ve uyum sağlayamayan insanlar da var. Tavsiyem farklı gruplarla kaynaşmaya çalışmaları.

Bir de seçimi olmamasına rağmen seçimiymiş gibi davranan insanlar var. Bu işte sorunlu kitle.

Hala hayalimdir kıvırcık hafif buğday tenli nigga bi gacıyla evlenmek..

Bir de seçimi olmamasına rağmen seçimiymiş gibi davranan insanlar var. Bu işte sorunlu kitle.
Aynen, sırf bu yüzden argümanlarda bulunmadım. Çünkü bu insanlar için bu sözler bir bahane, bir kalkan görevi görüyor. Kendilerine ait olmayan fikirlere kendilerininmiş gibi bağlanıyor ve megaloman bir şekile buna gerçekten inanıyorlar.

Bilgi kirliliği var şu an. Cidden ilişki yaşamış tecrübeleri insanların yorumlaması daha sağlıklı olur. Yalnızlıktan memnun değilsiniz kendinizi böyle rahatlatıyorsunuz. Bende dahilim. Herkes sevilmek ister. Sevişmek ister. Doğal şeyler bunlar.
Dediğinize katılıyorum. Her şeyde olduğu gibi bu konuda da herkesin fikrini önemsememek lazım.

Övünmek için söylemiyorum. Kendimi tecrübeli bulduğum için ve belki yardımcı olabilirim diye açtım bu konuyu.

Kendimi bildim bileli özellikle yaşıtım olanlar kızlarla neredeyse hiçbir iletişimim olmadı. Belki inandırıcı gelmeyebilir ama 8. sınıftayken okuldaki kızlardan biri bana açılmıştı ben de donup kaldım ne diyeceğimi bilemedim kaçtım. Hayatınızda görüp görebileceğiniz en özgüvensiz insan ben olabilirim ve bunu ne zaman, nasıl aşacağım hakkında en ufak bir fikrim yok ne yazık ki.

Ben yalnız olunca daha mutlu ve keyifli oluyorum. Bilerek yalnızlığı seçtim diyebilirim. Bu işlerle de hiç uğraşmak istemiyorum, bana aşırı saçma geliyor.

Vallahi ben hayatım boyunca hiç yalnız olduğumu düşünmedim. En kötü anımda bile yanımda birisi vardı. Ama yalnızlık bence kötü bir şey. İnsan kafayı yer sıkıntıdan. Ama işte bazı insanlar bunu havalı zannediyorlar. Diyecek söz yok.

Kendimi bildim bileli özellikle yaşıtım olanlar kızlarla neredeyse hiçbir iletişimim olmadı. Belki inandırıcı gelmeyebilir ama 8. sınıftayken okuldaki kızlardan biri bana açılmıştı ben de donup kaldım ne diyeceğimi bilemedim kaçtım. Hayatınızda görüp görebileceğiniz en özgüvensiz insan ben olabilirim ve bunu ne zaman, nasıl aşacağım hakkında en ufak bir fikrim yok ne yazık ki.

Acı çekerek aşacaksın hala aşamadıysan ben de lise 10'a kadar senin gibiydim.

Vallahi ben hayatım boyunca hiç yalnız olduğumu düşünmedim. En kötü anımda bile yanımda birisi vardı. Ama yalnızlık bence kötü bir şey. İnsan kafayı yer sıkıntıdan. Ama işte bazı insanlar bunu havalı zannediyorlar. Diyecek söz yok.

Hocam havalılıkla alakası yok sevgiliniz olmayınca ezikde olmuyorsunuz çoğu insanın seçi midir bana kalırsa şayet bana göre bu yaşım için gereksiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı