Sosyal üyelerinin yalnızlık sebebi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir dostun verdiği sevgiyi kızla bir mi tutarsın? Kız gidici dost kalıcı...
 
Ben gece işinde çalışıyorum mecbur gündüz uykusu alıyorum lise arkadaşlarım işi düşünce arıyor veya canı sıkılınca anca sosyal medyada birkaç arkadaşım var.
 

İnan hayatın neredeyse tüm zevklerini tatdım. 23 yaşındayım. Liseli bir ergen değil. Sizin sevgiye aşka nasıl baktığınız beni ilgilendirmez. Ben ülke genelini konuşuyorum. Gördüğüm ve tanıdığım dişi sayısı hayli fazla. İnan bana %90'ı söylediğim şekilde. Bu dediğimi kızlar daha iyi biliyordur zaten.
 
Eziğim işte ağa. Kızlarla konuşamıyorum, kiloluyum, inek tipim yani. Bir kızla konuşmaya çalışınca elime yüzüme bulaştırıyorum.

Bunu yenmen gerekli. Bu hayat böyle devam etmez.

Sadece kadınlar açısından bakma olaya. Genel olarak özgüven düşüklüğü yaşıyor olabilirsin ve bunun onlarca sebebi olabilir.

Bunu yenmen gerekli. Sana "kilolu, inek tipli" dendiği için kendini böyle tasvir ediyorsun. Aslında "inek tipli" falan olduğun yok. Kimse inek tipli değildir. Bu ne çirkin bir yakıştırma.

Zaten böyle laflarla konuşan insanların yanından bile geçme. Kimseyi dış görünüşüne göre yargılamamak gerekli.

Emin ol, özgüvenini yükseltirsen. Giyimine dikkat edip kültürlü bir birey olursan bu yaşadıklarının hiçbirini yaşamazsın. Hem, kim demiş yakışıksızsın diye! Bırak onlar boş konuşadursun.
 

Kendini övmek gibi olmasın ama tipsiz bir insan değilim. İnan bana 10 kişi beni görüyorsa 8'i yakışıklı olduğumu söyler.
 
Nerelerde takılır, nerelerde yaşarsan karşına oraların insanı çıkar. Ben senin kızlarla şu ana kadar hiç konuşmadığına eminin. Anca sosyal medyada gördüğün 3-5 bir şeyden atıp tutuyor, kendi içini rahatlatmaya çalışıyorsun. Tamamen kendini kandırıyorsun ama farkında değilsin.
 
Hayat nedir peki? Yanlış anlamayın size karşı çıkmak için söylemiyorum.

Hayatın en güzel yanı bir kere yaşıyor olman. Bu onu çok özel yapıyor. Farkında olarak yaşamak her şeyin başlangıcı.

Benim için hayat, geriye dönüp baktığımda -tabii ki, ön görmek mümkün değil- "İyi bir hayat yaşadım" diyebilmek. Olur da bir gün görebilirsem iyi çocuklar, gençler yetiştirdiğimi görmek. Belki de öldüğümde hayatında iz bıraktığım insanların olması. İyi bir miras.
 

Benim karşıma çıkan kişiler için değil çevremde ki arkadaşlarım, tanıdıklarım böyle düşündüğü için öyle söyledim. Evet haklısınız tipim çoğu kişiye ortalama üzeri ve muhabbetimde iyi o yüzden pek kendilerini şahlandırdıklarını görmedim ama dediğim gibi arkadaş çevrem geniş olmasına rağmen de böyle bir şeyle çok karşılaşmadım. Tabii ki siz benden daha çok görmüş olabilirsiniz bir şey diyemem.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…