Sosyal üyelerinin yalnızlık sebebi

• Konuyu başlatan WD40
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 196
  • Görüntüleme 13.248
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet arkadaşlar, var böyle bir durum. Epey zamandır farkındayım da; "Sevgili" kelimesi içeren konularda herkes yalnızlığını dışa vurmuş ve vurmaya devam ediyor. Amacım kimseyi küçük düşürmek değil. Sadece merak ettiğim için ve analiz yapmayı sevdiğim için açtım bu başlığı.

İncelemeye başlayalım.

221 oy "Hayır" seçeneğine gelirken sadece 43 oy "Evet" seçeneğine gelmiş.

168 oy "Hayır" seçeneğine gelirken sadece 33 oy "Evet" seçeneğine gelmiş.

Bunlar sadece ilk bakışta aklıma gelen konular. Daha niceleriyle gün geçmeksizin karşılaşıyoruz. Bugün açılan bir başka konuda da herkes yalnızlığından şikayetçi olmuş.

Sizce bu yalnızlığın sebebi ne?

Bu sorumu aslında herkese soruyorum. Hatta derin bir yalnızlık çeken arkadaşların cevaplarını daha çok merak ediyorum.

Hem, nereden bilebiliriz ki? Belki aramızdan birilerinin derdine deva oluruz... :)

Bence teknolojiye fazla ilgi yüzünden artık insanlar sosyalleşmek istemiyor. Ya da sosyalleşemiyor. Bilemiyorum Altan, gerçekten çok karışık...
Bir dostun verdiği sevgiyi kızla bir mi tutarsın? Kız gidici dost kalıcı...

Ben gece işinde çalışıyorum mecbur gündüz uykusu alıyorum lise arkadaşlarım işi düşünce arıyor veya canı sıkılınca anca sosyal medyada birkaç arkadaşım var.

@Artizan

Nereden zevk veya tat alıyorsunuz bilmiyorum ancak kadınlara/kızlara bakış açınız gerçekten beni korkuttu. Özellikle "o kızla oynardım" tabiri gerçekten çok ama çok acı...

Bakmak ile görmek farklı şeyler derler. Siz kadınlara bakınca bu tasvir ettiğiniz şeyleri görüyorsanız diyecek çok bir şeyim yok...

Galiba anlamakta sorun yaşıyorsunuz. Gerçekten şaka gibisiniz. Saatin geç olduğundandır sanırım.

Daha kaba bir şekilde anlatayım, belki anlarsınız. Şimdi bir insan var ve dostu, ailesi var. Ancak sevgilisi yok. Bu insan "sevgili" bakımından yalnızdır değil mi?

İnan hayatın neredeyse tüm zevklerini tatdım. 23 yaşındayım. Liseli bir ergen değil. Sizin sevgiye aşka nasıl baktığınız beni ilgilendirmez. Ben ülke genelini konuşuyorum. Gördüğüm ve tanıdığım dişi sayısı hayli fazla. İnan bana %90'ı söylediğim şekilde. Bu dediğimi kızlar daha iyi biliyordur zaten.

Eziğim işte ağa. Kızlarla konuşamıyorum, kiloluyum, inek tipim yani. Bir kızla konuşmaya çalışınca elime yüzüme bulaştırıyorum.

Bunu yenmen gerekli. Bu hayat böyle devam etmez.

Sadece kadınlar açısından bakma olaya. Genel olarak özgüven düşüklüğü yaşıyor olabilirsin ve bunun onlarca sebebi olabilir.

Bunu yenmen gerekli. Sana "kilolu, inek tipli" dendiği için kendini böyle tasvir ediyorsun. Aslında "inek tipli" falan olduğun yok. Kimse inek tipli değildir. Bu ne çirkin bir yakıştırma.

Zaten böyle laflarla konuşan insanların yanından bile geçme. Kimseyi dış görünüşüne göre yargılamamak gerekli.

Emin ol, özgüvenini yükseltirsen. Giyimine dikkat edip kültürlü bir birey olursan bu yaşadıklarının hiçbirini yaşamazsın. Hem, kim demiş yakışıksızsın diye! Bırak onlar boş konuşadursun.

Ülkede gerçekten yakışıklı olan erkek çok az. Onlar çok şanslı. Heves ettiğimden değil doğru bir hareket hiç değil fakat bir kızla ilişki yaşamıyorlar. Talep çok olduğu için istedikleri kadar takılıyorlar kızlarla her türlü. Genetik şans işte. Bize düşen kendi çabamızla kendimizi geliştirerek karizma yakalamak. O zaman devran döner. Kendi şansını kendin yarat.

Kendini övmek gibi olmasın ama tipsiz bir insan değilim. İnan bana 10 kişi beni görüyorsa 8'i yakışıklı olduğumu söyler.

Oyunların verdiği tadı bir kız verebilseydi şu an oyunla değil o kızla oynardım. Ülkede ki kızların %90'ı ilgi manyağı olduğu için erkeklerin oyunlara dönüyor olması gayet normal. Sorsan hepsi Kleopatra anasını satayım. Kendine bakmak demek yüzüne Gratis'den 1 kilo makyaj sürmek değil. Zihnini geliştirmek önemli. Bir insana nasıl davranmayı bilmek önemli. Gerçek aşk gerçek aşk diye dolanan kızlar, erkeklere bakmaya gelince "kaslı olsun, parası olsun, sadece benimle ilgilensin ama çapkında olsun, uzun boylu olsun, üçgen vücutlu olsun, çok yakışıklı olsun, esmer olsun ama hafifte sarışın olsun derken bir anda kumral olsun, ses tonu güzel olsun, bakışı ile dağı taşı delsin" bunları isteyen kız kıçında gri eşofman sabahtan akşama kadar evde yatıyorsa kusura bakmayın ama ölene kadar oyun oynamaya razıyım ben.
Nerelerde takılır, nerelerde yaşarsan karşına oraların insanı çıkar. Ben senin kızlarla şu ana kadar hiç konuşmadığına eminin. Anca sosyal medyada gördüğün 3-5 bir şeyden atıp tutuyor, kendi içini rahatlatmaya çalışıyorsun. Tamamen kendini kandırıyorsun ama farkında değilsin.

Hayat nedir peki? Yanlış anlamayın size karşı çıkmak için söylemiyorum.

Hayatın en güzel yanı bir kere yaşıyor olman. Bu onu çok özel yapıyor. Farkında olarak yaşamak her şeyin başlangıcı.

Benim için hayat, geriye dönüp baktığımda -tabii ki, ön görmek mümkün değil- "İyi bir hayat yaşadım" diyebilmek. Olur da bir gün görebilirsem iyi çocuklar, gençler yetiştirdiğimi görmek. Belki de öldüğümde hayatında iz bıraktığım insanların olması. İyi bir miras.

Yaşın doğruysa eğer ne gördün neyi biliyorsun? Tipin düzgündür. Muhabbetin vardır sen anlayamazsın. Kızlar az düzgün tip görünce sevimlilik moduna giriyor. Bundan dolayı kızları yargılayamam tabii. Güzel olan iyi olan sevilir. 22 yaşındayım. O kadar kötü tecrübeler yaşadım ki. Sırf genetiğim iyi olmadığı için. Acımasız çoğu. Kibarca istemiyorum diyemiyorlar.

Benim karşıma çıkan kişiler için değil çevremde ki arkadaşlarım, tanıdıklarım böyle düşündüğü için öyle söyledim. Evet haklısınız tipim çoğu kişiye ortalama üzeri ve muhabbetimde iyi o yüzden pek kendilerini şahlandırdıklarını görmedim ama dediğim gibi arkadaş çevrem geniş olmasına rağmen de böyle bir şeyle çok karşılaşmadım. Tabii ki siz benden daha çok görmüş olabilirsiniz bir şey diyemem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı