snageX
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Sosyal'de kaydım çok yeni fakat bundan bir 6-7 ay öncesinde uğrayıp ziyaretçi olarak kullanmaya başladığım bir ortamdı burası. Son zamanlarda aktif kullanmamın hem bana hem de bilgimin başka insanlara yaradığını fark ettim daha aktif kullanmaya başladım. Forum üzerinde çok fazla kurallara hakim olmadığım için gereksiz mesaj sebepli birkaç uyarı aldım, bazıları hakkında yersiz olduğunu düşünerek bilet açtım çözüme. Burası pek önemli değil. Benim merak ettiğim ben bir kelimesine dikkat etmeyen adam yüzünden 1 saatlik uyarı alıyorken "Şarkıda ımm,ahh diyordu. Hangi şarkıydı bu ya?" diyerek konu açan adamın konusunun altına "Akıllı çay bardağı bile bulamaz" diye yazdığımda ceza yiyorum, tamam yazdığım şey konu ile alakalı değil ve gereksiz bir mesaj evet ama konu çok mu gerçekten gülünç bir durum. Bir aydır belki sadece aktif kullanıyorum forumu ama gerçekten şöyle konular görmek göz zevkini bile bozuyor, insanlar gerçekten Google kullanmaktan bile aciz.
Konulardan bazıları:
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
Bu ve bunun gibi bazıları Google üzerinde aratılarak bulunabilecek, bazıları ise temel bir matematik ile bulunabilecek konular onaylanmaya ve açılmaya devam edecek mi? Ben açtığım konuyu acaba açmalı mıyım yoksa cevabını bulur muydum acaba dercesine terleye terleye açıyorken bu adamlar nasıl bu kadar rahat oluyor ve gerçekten konuları kabul ediliyor? Technopat'ın politikası herkes her şeyi bilmek zorunda değil her şeyi, sıfır da olabilir diyerek mi ilerliyor, yoksa bu gerçekten şaka gibi olan konular kasıtlı olarak mı onaylanıyor? Evet kendime dert edindim bunu, evet benim hayatıma bir etkisi yok.
Konulardan bazıları:
Makarna nasıl yapılır?
Arkadaşlar makarna yapacağım aslında yapıyorum ama çok kötü oluyor yapış yapış salçalı yapacağım bu arada spagetti değil. Önerileriniz var mı?
RAM'ler nasıl takılır?
Geri zekalı olduğumdan RAM'leri yanlışlıkla çıkarttım ve geri takamıyorum. Bilgisayarcıya gitmek aklıma geldi ama ekran kartı giderken zarar görür diye çok korkuyorum ne yapmalıyım sizce?
Saat hesaplaması
Merhaba. Benim için 2 gün 6 saat sonra hangi günün kaçıncı saati olacagını hesaplar mısınız?
Bu ve bunun gibi bazıları Google üzerinde aratılarak bulunabilecek, bazıları ise temel bir matematik ile bulunabilecek konular onaylanmaya ve açılmaya devam edecek mi? Ben açtığım konuyu acaba açmalı mıyım yoksa cevabını bulur muydum acaba dercesine terleye terleye açıyorken bu adamlar nasıl bu kadar rahat oluyor ve gerçekten konuları kabul ediliyor? Technopat'ın politikası herkes her şeyi bilmek zorunda değil her şeyi, sıfır da olabilir diyerek mi ilerliyor, yoksa bu gerçekten şaka gibi olan konular kasıtlı olarak mı onaylanıyor? Evet kendime dert edindim bunu, evet benim hayatıma bir etkisi yok.
Son düzenleme: