Çözüldü Sosyal üzerinde olan linkler guvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Moderasyon olarak elimizden geldiği kadarıyla linkleri kontrol ediyoruz. Şüpheli olan linkleri rapor sistemiyle raporladığınız sürece gerekli işlemler sağlanıyor.
Yok yok hocam öyle değil yanlış bilmiyorsam dosyanın kendısının atılıyor Microsoft'un atacak kişiyi anlamak basit olur.

Dosyadan dosyaya değişir hocam, zaten ülkenin upload hızı düşük kimse uğraşmak istemez dosya upload edip bir de kanıt olarak sunmak istemez hem kendi indirecek hem dosyayı upload edecek çok telmaşa iş, zaten yüksek boyutlu dosyaları kabul etmiyor VirusTotal, 100 MB dosya olsa bile 8 Mbps indirme 8 Mbps yükleme olsa birinde 200 saniye sürecek en az bir program önermesi, kimse bu tarz işlerle uğraşmaz gibi geliyor bana.

Dosyadan dosyaya değişir hocam, zaten ülkenin upload hızı düşük kimse uğraşmak istemez dosya upload edip bir de kanıt olarak sunmak istemez hem kendi indirecek hem dosyayı upload edecek çok telmaşa iş, zaten yüksek boyutlu dosyaları kabul etmiyor VirusTotal, 100 MB dosya olsa bile 8 Mbps indirme 8 Mbps yükleme olsa birinde 200 saniye sürecek en az bir program önermesi, kimse bu tarz işlerle uğraşmaz gibi geliyor bana.

Anladım hocam ben zaten ufak dosyalar için dedim zaten kimse forumda 1 GB'dan buyuk dosya paylaşmıyor bazen yamalar vs oluyor onun için iyi olur bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00