Niye daha az zaman geçirme dileğiyle.Benim 3 olmuş burada daha az zaman geçirme dileğiyle.
Zamanımı farklı yerlere harcasam daha iyi olabilir diye düşünüyorum belki de yanılıyorumNiye daha az zaman geçirme dileğiyle.![]()
Zamanımı farklı yerlere harcamasam daha iyi olabilir diye düşünüyorum belki de yanılıyorum![]()
Pandemi döneminden önce 10.000'e yakın diye hatırlıyorum mesaj sayısını şu an ortada.3 Yılda 18.000 mesaj, yılda 6.000 mesaj, ayda 500 mesaj, günde 16-17 mesaja denk geliyor ve bunu sıkılmadan her gün yaptığınızı düşünürsek bence de biraz fazla.
Keşke ilk kez keşfettiğimde üye olsaydım... 4. yılım, hatta 5. yılım, hatta 6. yılım... olurdu.İlk çıktığından beri takip ediyorum ancak sosyale geç üye oldum. Zaman gerçekten su gibi akıp gidiyor iyi varsınız iyi ki Technopat ...
Bir yerden sonra ister istemez insan daha az siteye girecek ya da hiç girmeyecek ben de öyle düşünüyorum.Zamanımı farklı yerlere harcasam daha iyi olabilir diye düşünüyorum belki de yanılıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.