Rica ederim arkadaşlar, moderasyon gerçekten üye olmaktan çok daha keyifli 
Ben daha eski kuşağım sana göreÜyeliğimi GT 730 hakkında sorular sormak için açmıştım ve şu an buralardayım. Hesabım geçen yıla kadar çok aktif değildi, arada uğrar bilgiyi alıp kaçardım ama artık buraya hizmet veriyorum. Hizmet vermeye de devam edeceğim ama bazı elde olmayan durumlar olabilir, olasıya kadar buradayım.
Aslında 5.Yılım 14'ünde ancak ödül olarak şu an verildiği için konu açmak istedim. Boş bir konu olabilir, bu yüzden sizden özür dilerim. İyi akşamlar...
Eki Görüntüle 613628
Evet, siz çok daha eski topraksınız.Ben daha eski kuşağım sana göre![]()
20 zor ama 15 olursun, ne kalmış şurada. AMD konusundaki kötü olay sonrası seni daha çok Konu Dışı kategorisinde görmeye başladık. Teknik desteğe de uğra...Doğum günün, pardon forum günün kutlu olsun dostum.
Yaşlanmışsın birader, ben daha 1 yaşında bile değilim. Hadi bakalım 1. yılıma girmeden 20 bin olursam ne mutlu bana, 15 olacağım gibi duruyor ama olsun
Sizi de uzun zamandır biliyorum. 10. yıl rozetini görmeniz dileğiyle...Nice senelere, benim de 8 yıl olmuş zaman ne çabuk geçiyor be, buraya ilk kayıt olduğumda üniversiteye yeni başlamıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.