SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 17 Temmuz 2021 #1 İnsanları takip etmek için faremi isimlerine götürüyorum ama en az 2 saniye beklemem gerekiyor. Animasyonları kapatmanın bir yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2021
İnsanları takip etmek için faremi isimlerine götürüyorum ama en az 2 saniye beklemem gerekiyor. Animasyonları kapatmanın bir yolu var mı?
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 17 Temmuz 2021 #2 Üstüne götürüp hemen tıklayabilirsin. Artı 0 Eksi
Trascendentium Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 818 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan 17 Temmuz 2021 #3 O gecikme keyfine konmuş değil. Artı 0 Eksi
KS KS SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 18 Temmuz 2021 #4 Trascendentium dedi: O gecikme keyfine konmuş değil. Genişletmek için tıkla... Eee güzel görünmesi dışında bir nedeni var mıdır bildiğiniz neden? Artı 0 Eksi
Trascendentium dedi: O gecikme keyfine konmuş değil. Genişletmek için tıkla... Eee güzel görünmesi dışında bir nedeni var mıdır bildiğiniz neden?
Trascendentium Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 818 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan 18 Temmuz 2021 #5 SSDKullaniyorum dedi: Eee güzel görünmesi dışında bir nedeni var mıdır bildiğiniz neden? Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam o üyenin sayfasını arka planda yüklemeye benzer bir işlem var. Aynı bildirimleri ilk açışında "Loading..." yazması, diğer açışlarında hemen açılması gibi. Artı 0 Eksi
SSDKullaniyorum dedi: Eee güzel görünmesi dışında bir nedeni var mıdır bildiğiniz neden? Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam o üyenin sayfasını arka planda yüklemeye benzer bir işlem var. Aynı bildirimleri ilk açışında "Loading..." yazması, diğer açışlarında hemen açılması gibi.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 18 Temmuz 2021 #6 Yok, denedim olmuyor. Yönetim bilir belki. Artı 0 Eksi