Sosyal'de Beğeni Kültürü

• Konuyu başlatan GCN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 91
  • Görüntüleme 8.017
Ne var bunda? İnsanların hoşuna gitmiş beğenmiş, bunun neresi saçma?
Burada denilmek istenen konu ile ilgili doğrudan verilen yararlı cevaplar yerine, konudan alakasız mesajların beğenilmesi ve ön plana çıkarılması. Bu da sonradan konuyu amacından saptırıyor ve konu kısa sürede "Konu amacından çıkmış" denilerek kilitleniyor.

Sıkıntı bu yani...

Burada denilmek istenen konu ile ilgili doğrudan verilen yararlı cevaplar yerine, konudan alakasız mesajların beğenilmesi ve ön plana çıkarılması. Bu da sonradan konuyu amacından saptırıyor ve konu kısa sürede "Konu amacından çıkmış" denilerek kilitleniyor.

Sıkıntı bu yani...
s-806052c5bebf9cae065ae4e8213aac20eb0daf89.jpg

Bir alkış!

Şaka yapıyor olmalısınız! Ben anlamamıştım verilmek istenen mesajı teşekkürler(!)
Yahu arkadaş mesajı herkes anladı da yine de diyorum insanlar istediklerini beğenebilir, bunda takıntı yapacak bir şey yok ayrıca o beyin resmini bunun gibi bir şeyi takıntı yapan konu sahibi sana gönderiyorum tekrar. Kullan da insanların özgür olduklarını öğrenirsin belki.

Bundan kaçıyorum.

Facebook ta aynısını yaptı.

İnsanlar hala biri ölünce beğeniyor.

Yani kimse ötekileri kullanmıyor.

Ben bu tarz beğenileri ''Başın sağolsun.'' şeklinde anlamayan kalın kafalıları da anlamıyorum. :D

Demek istediğim.

Sadelik, sofistikeliğin doruğudur, ilkesini asla terk etmeyelim.

Technopat moderasyonuna duyurulur. :D

3 buton gayet iyi. :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı