A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 29 Haziran 2020 #71 unnamedington dedi: Ya da bozmuşlar. Genişletmek için tıkla... Sunucuların 503 verdiği vakitlerde atılan etiketlerin uzay boşluğuna gitmediği ne malum unnamedington dedi: Bu arada bazen aktif olmadığını görüyorum. Bugün o kadar da aktif değildin. Genişletmek için tıkla... Moderasyon teşvikiyle bir tatile çıkmıştım
unnamedington dedi: Ya da bozmuşlar. Genişletmek için tıkla... Sunucuların 503 verdiği vakitlerde atılan etiketlerin uzay boşluğuna gitmediği ne malum unnamedington dedi: Bu arada bazen aktif olmadığını görüyorum. Bugün o kadar da aktif değildin. Genişletmek için tıkla... Moderasyon teşvikiyle bir tatile çıkmıştım
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 29 Haziran 2020 #72 acv dedi: Moderasyon teşvikiyle bir tatile çıkmıştım Genişletmek için tıkla... Moderatörlerin inisiyatifi farklı olabiliyor. Tatile çıkıp çevrimdışı olmana üzüldüm. Keşke bizi de çağırsaydın. Sürprizbozan Bu konuda da gereksiz mesaj uyarısı alabiliriz gibi.
acv dedi: Moderasyon teşvikiyle bir tatile çıkmıştım Genişletmek için tıkla... Moderatörlerin inisiyatifi farklı olabiliyor. Tatile çıkıp çevrimdışı olmana üzüldüm. Keşke bizi de çağırsaydın. Sürprizbozan Bu konuda da gereksiz mesaj uyarısı alabiliriz gibi.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 29 Haziran 2020 #73 @Yener K. olabilir herhalde. Kendisi candır. Samimidir. @Motionless IN White hocamız da aktiftir. Bu arada @acv hocam o profil fotoğrafı nedir cidden. Bana bir şey hatırlattı... Tövbe, neyse.
@Yener K. olabilir herhalde. Kendisi candır. Samimidir. @Motionless IN White hocamız da aktiftir. Bu arada @acv hocam o profil fotoğrafı nedir cidden. Bana bir şey hatırlattı... Tövbe, neyse.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 29 Haziran 2020 #74 Samotne Ciasteczka dedi: Bu arada @acv hocam o profil fotoğrafı nedir cidden. Bana bir şey hatırlattı... Tövbe, neyse. Genişletmek için tıkla... Bayağı baktım ama aklıma fesat hiç bir şey gelmiyor. Neye benzettiğinizi merak ettim.
Samotne Ciasteczka dedi: Bu arada @acv hocam o profil fotoğrafı nedir cidden. Bana bir şey hatırlattı... Tövbe, neyse. Genişletmek için tıkla... Bayağı baktım ama aklıma fesat hiç bir şey gelmiyor. Neye benzettiğinizi merak ettim.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 29 Haziran 2020 #75 SkyRose dedi: Bayağı baktım ama aklıma fesat hiç bir şey gelmiyor. Neye benzettiğinizi merak ettim. Genişletmek için tıkla... Söylemesi pek uygun değil. Konu çok kayıyor, ban çekici gelmeden bana müsaade. Fesat olmayın zaten
SkyRose dedi: Bayağı baktım ama aklıma fesat hiç bir şey gelmiyor. Neye benzettiğinizi merak ettim. Genişletmek için tıkla... Söylemesi pek uygun değil. Konu çok kayıyor, ban çekici gelmeden bana müsaade. Fesat olmayın zaten
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 29 Haziran 2020 #76 Samotne Ciasteczka dedi: Bu arada @Alawar hocam o profil fotoğrafı nedir cidden. Bana bir şey hatırlattı... Tövbe, neyse. Genişletmek için tıkla... Red Magician SP1 Mana transfüzyonu skilini hatırlatıyor, başka bilmiyorum.
Samotne Ciasteczka dedi: Bu arada @Alawar hocam o profil fotoğrafı nedir cidden. Bana bir şey hatırlattı... Tövbe, neyse. Genişletmek için tıkla... Red Magician SP1 Mana transfüzyonu skilini hatırlatıyor, başka bilmiyorum.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 29 Haziran 2020 #77 acv dedi: Red Magician SP1 Mana transfüzyonu skilini hatırlatıyor, başka bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkürler.
acv dedi: Red Magician SP1 Mana transfüzyonu skilini hatırlatıyor, başka bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkürler.
SerdarAksu CanYamanOyunda Decipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 746 Çözümler 2 29 Haziran 2020 #78 Ben bütün gün forumdayım bütün saatlerde fakat hiç mesaj yazmıyorum daha doğrusu eskisi kadar yazmıyorum sadece okuyorum. Mesaj yazmaya üşeniyorum. Kimse beni etiketlememiş her zamanki gibi. @Jira. @24099. @Shimada Sensei @Emre C @akiyorm @marcel'o @Mithat Berhan @BERWAR @enes.wtp @Murat5038 @Can Yaman'ın Oyun Kanalı (keşke ismin serdar aksu oyunda olarak kalsaydı. Serdar Aksu topluluğumuz dağılmazdı) @nefti
Ben bütün gün forumdayım bütün saatlerde fakat hiç mesaj yazmıyorum daha doğrusu eskisi kadar yazmıyorum sadece okuyorum. Mesaj yazmaya üşeniyorum. Kimse beni etiketlememiş her zamanki gibi. @Jira. @24099. @Shimada Sensei @Emre C @akiyorm @marcel'o @Mithat Berhan @BERWAR @enes.wtp @Murat5038 @Can Yaman'ın Oyun Kanalı (keşke ismin serdar aksu oyunda olarak kalsaydı. Serdar Aksu topluluğumuz dağılmazdı) @nefti
Can Yaman'ın Oyun Kanalı Centipat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 537 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2020 #79 SerdarAksu CanYamanOyunda dedi: Ben bütün gün forumdayım bütün saatlerde fakat hiç mesaj yazmıyorum daha doğrusu eskisi kadar yazmıyorum sadece okuyorum. Mesaj yazmaya üşeniyorum. Kimse beni etiketlememiş her zamanki gibi. @Jira. @24099. @Shimada Sensei @Emre C @akiyorm @marcel'o @Mithat Berhan @BERWAR @enes.wtp @Murat5038 @Can Yaman'ın Oyun Kanalı (keşke ismin serdar aksu oyunda olarak kalsaydı. Serdar Aksu topluluğumuz dağılmazdı) @nefti Genişletmek için tıkla... Hocam 1,5-2gündür yoklara karışmıştım ama yine de teşekkür ederim
SerdarAksu CanYamanOyunda dedi: Ben bütün gün forumdayım bütün saatlerde fakat hiç mesaj yazmıyorum daha doğrusu eskisi kadar yazmıyorum sadece okuyorum. Mesaj yazmaya üşeniyorum. Kimse beni etiketlememiş her zamanki gibi. @Jira. @24099. @Shimada Sensei @Emre C @akiyorm @marcel'o @Mithat Berhan @BERWAR @enes.wtp @Murat5038 @Can Yaman'ın Oyun Kanalı (keşke ismin serdar aksu oyunda olarak kalsaydı. Serdar Aksu topluluğumuz dağılmazdı) @nefti Genişletmek için tıkla... Hocam 1,5-2gündür yoklara karışmıştım ama yine de teşekkür ederim
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 29 Haziran 2020 #80 Can Yaman'ın Oyun Kanalı dedi: Yoklara karışmıştım. Genişletmek için tıkla... Nerede o eski Serdar Aksu Oyunda? Başkasına isim önereyim derken hemen kullanıcı adın yapmıştın.
Can Yaman'ın Oyun Kanalı dedi: Yoklara karışmıştım. Genişletmek için tıkla... Nerede o eski Serdar Aksu Oyunda? Başkasına isim önereyim derken hemen kullanıcı adın yapmıştın.