Şu konudan beri 50 kişiyi göz ardı ettim. Bu butonu kim koyduysa @st_140523 gibi kişileri karşısına çıkartmasın.Ve inadına "hahah" atan toxicler mevcut.![]()
Şu konudan beri 50 kişiyi göz ardı ettim. Bu butonu kim koyduysa @st_140523 gibi kişileri karşısına çıkartmasın.Ve inadına "hahah" atan toxicler mevcut.![]()
Ve inadına "hahah" atan toxicler mevcut.![]()
Sosyal'de her şeye "hahaha" bırakıp egosunu gösteren insanlardan bıktım. Kitleyi düşürmekten başka bir işe yaradığınız yok. Karşınızdaki insanın bir bilmediği olabilir, böyle durumlarda neden gülersiniz ki?
Son yazdığımı okumadınız herhalde. Bir kimsenin, bir şeyi bilmemesi yüzünden gülen kişiliksiz insanlardan bahsediyorum.Babam Corona oldu gibi bir mesaja "hahaha" atılmadığı sürece bi' sıkıntısı yok bence. Zaten bi emojiye sinir oluyorsanız sorun sizde, emojiyi atanda değil.
Bak buna "hahaha" attım güldüm çünkü cidden.
"Göz ardı et" diye bir seçenek varmış, ya onunla ya da ben ban yiyene kadar asla.
Konunun ilk mesajlarını okuyup sona atladım, kaçırmış olabilirim.Son yazdığımı okumadınız herhalde. Bir kimsenin, bir şeyi bilmemesi yüzünden gülen kişiliksiz insanlardan bahsediyorum.
Bak buna "hahaha" attım güldüm çünkü cidden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.