Sapphire1525
Kilopat
- Makaleler
- 4
İfade yasağı geliyor da pek akıllanmıyor bunu yapanlar.Doğru yani kaldırılmak yerine sürekli hahaha atanlar bir süreliğine ifade atamamalılar.
İfade yasağı geliyor da pek akıllanmıyor bunu yapanlar.Doğru yani kaldırılmak yerine sürekli hahaha atanlar bir süreliğine ifade atamamalılar.
Sosyal'de her şeye "hahaha" bırakıp egosunu gösteren insanlardan bıktım. Kitleyi düşürmekten başka bir işe yaradığınız yok. Karşınızdaki insanın bir bilmediği olabilir, böyle durumlarda neden gülersiniz ki?
Tamam da bunun çözümü toptan kaldırmak mı? Bu fazla kolaya kaçmak gibi oluyor.İnsanlar forumda inanılmaz ifadesini şaşırmak yerine değil, "sen ciddi misin ya?" yerine kullanıyor. İfadeler yanlış bir biçimde kullanılıyor.
@Lasty 'a seslendiniz sanırım hocam.Sosyal'de her şeye "hahaha" bırakıp egosunu gösteren insanlardan bıktım. Kitleyi düşürmekten başka bir işe yaradığınız yok. Karşınızdaki insanın bir bilmediği olabilir, böyle durumlarda neden gülersiniz ki?
Bu mesajıma gülen arkadaşları, göz ardı et seçeneğini kullanarak kendi dünyalarına bırakıyorum.
İsim vermedim, çok fazla kişi yapıyor bunu. Yapanları yazsam yazacak yer kalmaz.@Lasty 'a seslendiniz sanırım hocam.
Hocam bence onun ironi yaptığını hiç zannetmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.