kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 3 Şubat 2021 #31 CQBRAREİS dedi: Hocam bunu ekran kartı tutan kadın resmi olarak mı attınız? Yoksa başka bir olayı mı var? Genişletmek için tıkla... AMD'nin başkanı, CEO'su. https://twitter.com/lisasu AMD CEO'su Lisa Su, Noyce Ödülü'nü Kazandı 2014 yılından bu yana AMD'nin başında olan Dr. Lisa Su, aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi. Yarı İletken Endüstrisi Derneği (SIA), yarı iletken www.technopat.net
CQBRAREİS dedi: Hocam bunu ekran kartı tutan kadın resmi olarak mı attınız? Yoksa başka bir olayı mı var? Genişletmek için tıkla... AMD'nin başkanı, CEO'su. https://twitter.com/lisasu AMD CEO'su Lisa Su, Noyce Ödülü'nü Kazandı 2014 yılından bu yana AMD'nin başında olan Dr. Lisa Su, aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi. Yarı İletken Endüstrisi Derneği (SIA), yarı iletken www.technopat.net
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #32 Zaqu dedi: Erkekken bir anda kız olup oyun bitince bir daha erkek olmak zor olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Karşılığını alıyoruz be hocam. ;D İşçinin hakkını veriyorlar çok sağ olsunlar.
Zaqu dedi: Erkekken bir anda kız olup oyun bitince bir daha erkek olmak zor olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Karşılığını alıyoruz be hocam. ;D İşçinin hakkını veriyorlar çok sağ olsunlar.
Zaqu Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 3 Şubat 2021 #33 CQBRAREİS dedi: Karşılığını alıyoruz be hocam. ;D İşçinin hakkını veriyorlar çok sağ olsunlar. Genişletmek için tıkla... Ne gibi ? Merak ettim .
CQBRAREİS dedi: Karşılığını alıyoruz be hocam. ;D İşçinin hakkını veriyorlar çok sağ olsunlar. Genişletmek için tıkla... Ne gibi ? Merak ettim .
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 3 Şubat 2021 #34 Zaqu dedi: Ne gibi? Merak ettim . Genişletmek için tıkla... Zev- Yani skin, oyun içi para falan.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #35 K-kız nedir? Öyle şeylerden bahsedildiğini duymuştum ama... Dur bir dakika! S-sen yoksa onların gerçek olduğunu mu söylüyorsun? Dostum çıldırmışsın!
K-kız nedir? Öyle şeylerden bahsedildiğini duymuştum ama... Dur bir dakika! S-sen yoksa onların gerçek olduğunu mu söylüyorsun? Dostum çıldırmışsın!
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 3 Şubat 2021 #36 SHER-LOCKED dedi: Hocam şaka yapıyorum deyin. Genişletmek için tıkla... Sen ne zaman benim şaka yaptığımı gördüm? Fondötenümü tazeleyip geliyorum.
SHER-LOCKED dedi: Hocam şaka yapıyorum deyin. Genişletmek için tıkla... Sen ne zaman benim şaka yaptığımı gördüm? Fondötenümü tazeleyip geliyorum.
WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #37 Yahu cidden niye böyle konular kabul ediliyor ki? Sürprizbozan: Aslında... İnsan sıkıldığı zaman böyle trol konulara gülüyor
Yahu cidden niye böyle konular kabul ediliyor ki? Sürprizbozan: Aslında... İnsan sıkıldığı zaman böyle trol konulara gülüyor
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 3 Şubat 2021 #38 Yener K. dedi: Var elbette. Moderatör olan bile var. Dikkatli ol. Genişletmek için tıkla... Nicki nedir diye sorsam cevaplar mısınız? Hepsi erkek gibi duruyor.
Yener K. dedi: Var elbette. Moderatör olan bile var. Dikkatli ol. Genişletmek için tıkla... Nicki nedir diye sorsam cevaplar mısınız? Hepsi erkek gibi duruyor.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 3 Şubat 2021 #39 WhyMeBro dedi: Yahu cidden niye böyle konular kabul ediliyor ki? Sürprizbozan: Aslında... İnsan sıkıldığı zaman böyle trol konulara gülüyor Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Bir sonraki konu "Sosyal'de erkek var mı?" olmalı.
WhyMeBro dedi: Yahu cidden niye böyle konular kabul ediliyor ki? Sürprizbozan: Aslında... İnsan sıkıldığı zaman böyle trol konulara gülüyor Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Bir sonraki konu "Sosyal'de erkek var mı?" olmalı.
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #40 Zaqu dedi: Ne gibi ? Merak ettim . Genişletmek için tıkla... Allaha şükür maaşım var. Günde 5 dolu alıyordum eskiden tabi bıraktım oyunu. Şimdilerde 2-3 skin alıyorum günde. İyi para var. Bazen de çok sağ olsunlar 40-50 yaşındaki amcalardan harçlığımı çıkarıyorum. Benim maaşımda böyleydi.
Zaqu dedi: Ne gibi ? Merak ettim . Genişletmek için tıkla... Allaha şükür maaşım var. Günde 5 dolu alıyordum eskiden tabi bıraktım oyunu. Şimdilerde 2-3 skin alıyorum günde. İyi para var. Bazen de çok sağ olsunlar 40-50 yaşındaki amcalardan harçlığımı çıkarıyorum. Benim maaşımda böyleydi.