Sen ne zaman benim şaka yaptığımı gördüm? Fondotenimi tazeleyip geliyorum.
Garip olacak ama hiç yok. Neden gerçekten kızlar hiçbir şekilde teknolojiyle ilgilenmiyor mu? Birkaç foruma daha baktım neredeyse hiç (aslında neredeyse değil ama) kız yok garip.
Sen ne zaman benim şaka yaptığımı gördüm? Fondötenümü tazeleyip geliyorum.
Konudaki tek manalı mesaj.Her yöne çekilebilecek bir soru.
Adımın Leyla olduğunu söylemiştim görmediysenizForumda üyeliği olan bayan arkadaşlar resimli CV lerini instagram üzerinden bana gönderebilir. Uygun görülenler kliplerimde oynama şansını yakalayabilirler
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Hep merak ederim. Siz gerçek misiniz? ;DForumda üyeliği olan bayan arkadaşlar resimli CV lerini instagram üzerinden bana gönderebilir. Uygun görülenler kliplerimde oynama şansını yakalayabilirler
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Konu dışı sayılmıyor artık o yüzden olabilir.Yok, vallaha şaka yapıyor.
Bu arada Jira'nın 30000 mesajı yok muydu?
Olabilir.Konu dışı sayılmıyor artık o yüzden olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.