Sosyalde Linux dağıtımı simgeleri OS bölümünde görünmeli

Gelmeli mi?

• Kesinlikle böyle bir özellik gelmeli

• Bence Gelmemeli (Nedenini cevap olarak yaz)

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Hocam söylediğinize tamamen katılmakla birlikte ben bunun kesinlikle bir kural olması kanaatindeyim. Birçok dağıtım ve teknoloji forumlarında bu kural uygulanıyor. Ek olarak inxi çıktılarını da istiyorlar. Bence bunların hepsi bir kural olarak eklenmeli, yoksa sorun nerede diye kafa patlatmak zorunda kalıyoruz. Üstüne üstlük bir çözümü önermeden önce emin olamadığım için daha da fazla kararsız kalıyorum.

Paket yöneticisinden ziyade Mozilla.org'tan indirilen Firefox kurulumlarında da Tux simgesi çıkacağını tahmin ediyorum, hiç kendim denemedim fakat. Dağıtıma özel hazırlanan tarayıcılarda dağıtıma özel user agent kullanıldığını gördüm.

Merhaba @illedelinux,

Önerini gördük ve bir şeyler yapabilir miyiz diye düşündük.

Kırmızıyla yazdığın yazıya benzer bir yazının, GNU/Linux alt forumunda konu açacak herkese görünmesini sağlayacağız.

Hortlatma oluyor, ama söylesem iyi olur.

Aslında user-agent değişmekle dağıtımı göstermek mümkün. Yani eklentide diğer dağıtımları gösterme kapasitesi var. Fakat nasıl ayar yapılır en ufak fikrim bile yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…