Sosyal'de Rap Müzik Dinleyen Var mı?

Ben çok severim hele "old school" oldu mu tadından yemez. Belli ustalar vardır Playlistimde Eminem, Ice Cube, Eazy E, DR. DRE, SNOOP DOG , ROY JONES, bunların yanında adını duyuramamış yabancı rapperları dinlerim Hayata, Lil wyte, Migos gibi.

Ben her şeyin başlangıcındaki saygınları dinlemeyi severim özellikle;

• Lil Wayne
  • Jay-Z
  • Nas
  • Biggie Smalls
  • Tupac
  • Vinnie paz
  • Wu Tang Clan
Bu adamları pek fazla kişi dinlemez. Dinleselerde pek birşey anlamazlar.Eğer biraz saygıdan ve ingilizceden anlıyorsanız dinlemenizi tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu listeye girecek birçok adam var. Eminem, Tech N9ne, Nas, Kool G Rap, Big Pun, KRS-One, Method Man, Ice Cube, Royce Da 5'9", Tupac, Biggie, DMX, Big Daddy Kane gibi isimleri yıllardır dinliyorum.
Çok büyük 2 ismi unutmuşum, hayret ettim. Rakim ve Wu-Tang Clan da bu işi en iyi yapanlardan!
2 sene önce bu konuda: En Sevdiğiniz RAP'çi ve Şarkısı böyle demişim ve düşüncelerim hala geçerli! :) Gerçi forumda Rap seven kesim çok az galiba.

Son düzenleme:
Konu baya ilerlemiş. Ben hem yabancı hem yerli dinliyorum. Yabancı olarak Eko Fresh, Bushido, Eminem, Tupac, özelliklle Vinnie Paz. Yerli olarakda öyle melankolik dinlemiyorum. Allame ve Saian' ın tarzları çok hoşuma gidiyor.

Açıkçası Türkçe Rap beğenmiyorum, saçma geliyor özellikle de şu ergenlerin (ben de ergenim) sık sık dinlediklerini sevmiyorum. Dediğim gibi yabancı rap dinlerim. Özellikle Eminem.

Ergenlerin dinledikleri genelde arsız bela falan oluyor :kus: sen ondan nem kapmışsındır, pek dinlemem ama Türkçe olarak güzel çalışmalar var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı