Sosyal'de Rap Müzik Dinleyen Var mı?

Tupac, Dr. DRE, Snoop Dogg, Kanye West, Eminem ve tabii ki Big Sean, my nigga. Ayrıca Fort Minor falan da dinliyorum arada sırada, Türkçe olarak da sadece Contra severim, onun da tarzı hoşuma gidiyor :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

:D

Bu arada bence rap'de beat çok önemli. Bkz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Amiral gemisi 2 rap bence.

Senin bahsettiğin arabesk rap, zaten şuan ölü, kalmadı. Benim bahsettiğim kitle sen ve senin gibilerdi işte açıkçası, saian karaçalı şiirbaz joker allame gibi Türkçe Rap piyasasanın önde gelen isimlerden belki mağaradan çıkıp haberdar olsaydın, bu gün böyle konuşmazdın eminim.

[emoji666] Ceza
[emoji666] Massaka
[emoji666] (nadiren) Sagopa
[emoji666] Contra

Yabancı olarak:

[emoji666] Eminem
[emoji666] 50 Cent.

Bunları dinliyorum.

Ben arabesk rap tarzı dinliyorum. En sevdiklerim: Yener Çevik - Gönlündekileri Gördüm, Bugün Bu Halim, Bi ince. Ara sırada Sagopa dinlerim.

Senin bahsettiğin arabesk rap, zaten şuan ölü, kalmadı. Benim bahsettiğim kitle sen ve senin gibilerdi işte açıkçası, saian karaçalı şiirbaz joker allame gibi Türkçe Rap piyasasanın önde gelen isimlerden belki mağaradan çıkıp haberdar olsaydın, bu gün böyle konuşmazdın eminim.
Biliyorum, ben de kötü bir amaçla koymadım zaten, öylesine :)

Türkçe olarak:
Şanışer,Ceza,Şehinşah,Server Uraz,Saian,Hayki,,Sansar Salvo,Xir, Anıl Piyancı,Tankurt,Patron,Rota;
İngilizce olarak;
Tech N9NE,Eminem,2pac,Snoop Dogg,Dr.Dre.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı