Ben çok severim hele "old school" oldu mu tadından yemez. Belli ustalar vardır Playlistimde Eminem, Ice Cube, Eazy E, DR. DRE, SNOOP DOG , ROY JONES, bunların yanında adını duyuramamış yabancı rapperları dinlerim Hayata, Lil wyte, Migos gibi.
Açıkçası Türkçe Rap beğenmiyorum, saçma geliyor özellikle de şu ergenlerin (ben de ergenim) sık sık dinlediklerini sevmiyorum. Dediğim gibi yabancı rap dinlerim. Özellikle Eminem.
Bu listeye girecek birçok adam var. Eminem, Tech N9ne, Nas, Kool G Rap, Big Pun, KRS-One, Method Man, Ice Cube, Royce Da 5'9", Tupac, Biggie, DMX, Big Daddy Kane gibi isimleri yıllardır dinliyorum.
Konu baya ilerlemiş. Ben hem yabancı hem yerli dinliyorum. Yabancı olarak Eko Fresh, Bushido, Eminem, Tupac, özelliklle Vinnie Paz. Yerli olarakda öyle melankolik dinlemiyorum. Allame ve Saian' ın tarzları çok hoşuma gidiyor.
Açıkçası Türkçe Rap beğenmiyorum, saçma geliyor özellikle de şu ergenlerin (ben de ergenim) sık sık dinlediklerini sevmiyorum. Dediğim gibi yabancı rap dinlerim. Özellikle Eminem.