Sosyal'de Rap Müzik Dinleyen Var mı?

Senin bahsettiğin arabesk rap, zaten şuan ölü, kalmadı. Benim bahsettiğim kitle sen ve senin gibilerdi işte açıkçası, saian karaçalı şiirbaz joker allame gibi Türkçe Rap piyasasanın önde gelen isimlerden belki mağaradan çıkıp haberdar olsaydın, bu gün böyle konuşmazdın eminim.

Arada bir Sagopa Kajmer. Terapi ( Dinlerken Sago yine yapmış diyeceksiniz) Sagopa'nın efsane disslerindendir.

Ben de arada Sagopa dinlemeyi severim özellikle Galiba ve Merhametine Dön efsane şarkılarından.

Arsız bela idolüm oluyor, arkasından arkadaşı olan.... Şaka şaka Benim için Sagopa ve Sansar önemlidir, ayrı bir yeri var bende Arkasından Contra ve Dramelodi geliyor

[emoji666] Ceza
[emoji666] Massaka
[emoji666] (nadiren) Sagopa
[emoji666] Contra

Yabancı olarak:

[emoji666] Eminem
[emoji666] 50 Cent.

Bunları dinliyorum.

Ben arabesk rap tarzı dinliyorum. En sevdiklerim: Yener Çevik - Gönlündekileri Gördüm, Bugün Bu Halim, Bi ince. Ara sırada Sagopa dinlerim.

Biliyorum, ben de kötü bir amaçla koymadım zaten, öylesine

Türkçe olarak:
Şanışer,Ceza,Şehinşah,Server Uraz,Saian,Hayki,,Sansar Salvo,Xir, Anıl Piyancı,Tankurt,Patron,Rota;
İngilizce olarak;
Tech N9NE,Eminem,2pac,Snoop Dogg,Dr.Dre.

Yazmayı unutmuşum Beta,Mode XL,Ais Ezhel ve No.1'de var .

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…