Sosyal'de Satış İlanında Dolandırıcılık Vakası vitoscas

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çoluk çocuk çıkarsa iş o zaman komikleşir. Bazı çocuklar kolay yoldan para kazanmayı huy edinmiş halde.

Discord: Bekir#2710
Arkadaşın Discord üzerindeki kullanıcı adı bu. Vakti olan arkadaşlar Discord üzerinden şahısa ulaşmayı alıcı olarak deneyip tavrını, tepkisini ölçebilir mi? Başarabilen buraya da getirebilir.

Discord da bekir diye arkadaşım var. O dolandırdı sandım. O anki hissi tahmin edemezsiniz.
Adsız.png

Eki Görüntüle 860179

Az kalsın ben de para ayırıp alacaktım son anda dönmüşüm bu da o şahısla Discord konuşmam.
Bana da aynı şeyi anlattı. Fazla irdelemedim, benim işim değil sonuçta. İstediği yerden edinsin cüzdan kodunu. Sadece meraken "Cüzdan kodunu nereden temin ediyorsunuz, bayiliğiniz mi var?" dedim. Ardından kendisi bana aynı açıklamaları yaptı. İyi kurtulmuşsunuz.

Artık insanoğlu denen yaratıklardan tiksiniyorum. Herkes birbirine kazık atma peşinde. Allah çoluk çocuğundan evinden barkından çıkarsın da dermansız dertlere düşsün böyle şeref yoksunları.

Verilmiş sadakanız varmış.

Evet hocam daha önce ben de böyle bir konu açmıştım dolandırıcılık diye bundan da son anda kurtuldum. Umarım bu arkadaş da kardeşim yaptı demez.
Evet hocam daha önce ben de böyle bir konu açmıştım dolandırıcılık diye bundan da son anda kurtuldum. Umarım bu arkadaş da kardeşim yaptı demez.

Arkadaş Discord'da aktif oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı