Sosyal'deki Amacınız Nedir?

1. 3300. Mesajıma yaklaştım. Anlamadığım; neden hala RX480 vs GTX 1060 konuları açılıyor?
  2. Sistem tavsiyesi isteyen neden bütçe vermiyor?
  3. Yardım isteyen neden sistemii tahmin etmemizi istiyor?
  4. Moderatörler neden bizi anlamıyor?
1- Sosyal'deki üyeler arttıkça bu devam edecektir. Çünkü üye kendi konusunu açıp, kendi sorularını sorup ona göre cevap almak ister. Emin olun eski konular araştırılsa bile kullanıcının içinde bir eksiklik kalıp, konuyu açma ihtiyacı duyuluyor. Bu bir sorun değil aslında, güncelliğini yitirmiş olan bazı konular tekrardan güncelliğine kavuşturulmuş oluyor sonuçta.

2- Bütçeyi en başta belirtmek, konu çözümünün hızlanmasına yol açar, haklısınız fakat maalesef her yeni üyenin bu tür mevzulardan haberi olmayabiliyor. Bütçe sorulması da büyük bir sorun olmamalı, sonuçta konu yerinde, kaçıp gitmiyor ya :)

1. 3300. Mesajıma yaklaştım. Anlamadığım; neden hala RX480 vs GTX 1060 konuları açılıyor?
  2. Sistem tavsiyesi isteyen neden bütçe vermiyor?
  3. Yardım isteyen neden sistemi i tahmin etmemizi istiyor?
  4. Moderatörler neden bizi anlamıyor?
3. söylediğiniz insanı deli ediyor.

Mikail Fidan'ın yerini ben aldım, en kısa sürede açığı tamamlamayı düşünüyorum.
Mikail Fidan duymasın size de ban atar :D
Technopat Caps'lerinin yeni fenomeni sanırım siz olacaksınız :D

@MF Etiketi buraya park ettim :)

Birader Mikail Fiban'ı niye etiketliyorsunuz konu amacından çıktı diye toplu ban atabilir.
Hocam sizde soyadını yanlış yazmışsınız :D

Haydaa şimdi anladım inceyi :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı