Sosyal'deki En İyi Arkadaşınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@BeyzaTheHuntress genç yaşına rağmen donanım hakkında bilgili sayılacak biri. Öğrenmeye açık olması açısından takdir ediyorum.
@Silinen üye sürekli gördüğüm bir arkadaş. Kendisi ve nanokatalog'dan topladığı Asrock H110M+G4560'lı sistemi hiç gözümün önünden gitmiyor.
@Recep Baltaş foruma gelmeden önce biraz antipati duyduğum bir insandı, ancak bu kadar takip edilen bir Youtube kanlına sahip olmasına karşın, bazı arkadaşların sorunlarına cevap olarak 5 dakika içerisinde 3 paragraf yazı içeren bir çözüm mesajı attığına sık sık şahit oldum. O sebeple kendisini yanlış tanımışım.
@BERWAR insanlara yardımcı olmak için olağanüstü bir çaba sarf ediyor. Çok takdir ediyorum. Hiçbir zaman da kimseyi yanlış yönlendirdiğini görmedim.
@Jira memleketlimdir kendisi. Şaka bir yana "sosyal"de bu kadar aktif olan bir Bakırköy'lü olması beni memnun etti.
@SideWinder Kendisiyle atışmıştık, hatta zannediyorum beni "uygunsuz üslup" sebebiyle şikayet etti ve ilk cezamı yedim, ancak daha sonra karşılıklı olarak birbirimizin yazdıklarını beğenmeye başladık. Donanım konusunda öğrenmesi gereken birçok şey var, ama öyle çok dik kafalı bir arkadaş da değil.

"Eyyorlamam bu kadar" diyerek bitiriyorum.
 
Son düzenleme:
@nightsniffer Yerim <3

O sistem benim imzam gibi bir şey oldu :3
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı