Sosyaldeki en sevdiğimiz üyeler kimlerdir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman sıralamaya başlayayım;

Jonathan North
Çalıya Saklanan Kedi
Tony Stark
Lintos
Motionless IN White
UBerK
Enes3078
Chloe Price
Mark Jefferson
Polat_Alemdar
Tony Stark
akiyorm
Affansen
Alawar
Elocutionear
Caner Uncu
Bora Dere
enes.wtp
Geh Pisi Pisi
İbrahim Zdemir
Jira'nın süper çakması 3T
Joel Miller
Ellie Williams
Kaspersky Kullanıcısı
kerobey7887
Lyrax52
Neşeli Enginar
Pembe saçlı şirin çocuk
Perceival
reptile
Ribozomlu Cıstırgo Sucuğu
saphary
Sylveon
Tails
Turgineer

O zaman sıralamaya başlayayım;
Enes3078
Yemin ederim seni yazacaktım birbirimizi tanımasak da çok iyi birisindir diye düşünüyorum. LiS hayranı biri kötü olamaz ki zaten 😍

Etiket atarsanız konu kilitlenir, mümkünse adlarını yazın. Rahatsız olabiliyor bazı kişiler.
Ben: lifo, Jonathan North, Motionless IN White, Shimada Sensei, f3turan.
Bilgili, iyi insanlar bana göre.
Sen beni unut ayıp et bana İskender borcun var.

Yahu arkadaş yeter,yeter... Bu kaçıncı bu tarz konu ya? Her hafta 2-3 defa açılıyor bıkmadınız mı? Tamam seviyorsunuz ama her hafta da konu açılıp yapılmaz ki bu. Amacınız etiket atıp beğeni kasmak felan mı? Ne yani bu, son zamanlarda acayip derecede artmaya başladı, konuyu açan kişilere bakıyorum, yorum atanlara bakıyorum hep aynı kişiler neredeyse.

Yahu arkadaş yeter, yeter... Bu kaçıncı bu tarz konu ya? Her hafta 2-3 defa açılıyor bıkmadınız mı? Tamam seviyorsunuz ama her hafta da konu açılıp yapılmaz ki bu. Amacınız etiket atıp beğeni kasmak falan mı? Ne yani bu, son zamanlarda acayip derecede artmaya başladı, konuyu açan kişilere bakıyorum, yorum atanlara bakıyorum hep aynı kişiler neredeyse.

Aynen, nedense hep aynı "tayfa" konu adını değiştirip aynı konuları açıyorlar. Zaten amaç belli oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı