Sosyal'deki GamePower Nefreti

@BerkeP ben gezegendeki en ciddi adamım.

Yok memnun olmanıza şaşırdım. Gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama şu videoyu da bırakayım. Sizinki böyle olmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neden ilk başta GPU yandı?

Kullandınız ve bozulmadi diye kaliteli olmuyor, vazgeçin şu acayip kafadan. Kalite kullanimda belli olur, ömür ile değil.

Gamepower ürünleri hemen bozuluyor demiyoruz zaten. Gidin iyi markanin iyi bir ürününü alın, sonra bu laflari söyleyin. Satış sonrası teknik destek de ayri, mesela Corsair'in bana vereceği destek ile Gamepower'inki bir olamaz.

Evet kaç gün önceden PSU konusunda benimde seçici olduğum ve Gamepower'a güvenmediğimi söylemiş olduğum halde. Konu hortlatılarak PSU üzerinden gidiyor. "HaHA C4 CkO kOMiK" (!)

Klavyesini almıştım indirimden 250₺'ye RGB'li falan, modelide Ogre RGB Red Switch. Parasını hakediyor ediyor bence. Tuşların plastiği kalitesiz eline alınca hissediyor, sonra ışık şiddeti düşük. Ama yüksek bütçeli klavye de kullandım, tabiki daha iyi bir his var ancak aradaki farka değecek his farkı yok benim görüşüm.

Bu güne kadar 2 tane Gamepower ürünü kullandım ikisi de şu anda çalışıyor ve hiçbir problemi yok ama yine de Gamepower önermiyorum çünkü ben şanslıyım ama birisi gelip benim gibi bir 300 TL daha verecek bütçesi olmayabilir. Gamepower, James Donkey gibi firmaların çoğu ürünleri birbirlerinin aynısı ve ömürleri cidden şansına göre belirleniyor. Ben iki kumarda da kazandım ama birisine burada önerip kişiyi beni dinlediğine pişman etmek istemem bu nedenle önermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…