Tartışma başlatmamak için kendimi tuttum direk beni hedef alan yorumlar yeter ama.@enes.wtp Desene o bedava çubuğu bulanlar da burada gelip konu açıyor![]()
Tartışma başlatmamak için kendimi tuttum direk beni hedef alan yorumlar yeter ama.@enes.wtp Desene o bedava çubuğu bulanlar da burada gelip konu açıyor![]()
Evet çin üretimli sitelerinde çalıştıkları yerin adresi bile var. Türkiyede dağıtımını "Oksid Bilişim Teknoloji San. ve Tic. Ltd. Şti." yapıyor. Demek istediğim merdiven altı olmadığı. Peki kim yapıyor merdiven altı toplayıp satan: Rampage, Segment Bilgisayara bağlı yerli markamızHayır, azcık bu işlerle arası iyi olan ürünlerin hangi ülkenin malı olduğunu bilen insan o soruyu da bilir. Çin'de merdiven altı toplayıp getiriyorlar. Üstüne birde ArÇiBi ışık olunca gamer diye satıyorlar.![]()
Gamepower'ın ürünleri de sütten çıkmış ak kaşık değil:Demek istediğim merdiven altı olmadığı. Peki kim yapıyor merdiven altı toplayıp satan: Rampage, Segment Bilgisayara bağlı yerli markamızZaten Rampage ürünlerin tıpatıp aynısını başka markalarda da görebilirsiniz. Yani Gamepower'ın kendisi marka.
Hani logoları ve aydınlatmaları olmasalar ayırt etmek zor olurdu.Gamepower'ın ürünleri de sütten çıkmış ak kaşık değil:
Eki Görüntüle 623523Eki Görüntüle 623524
Eki Görüntüle 623525Eki Görüntüle 623526
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.