Sosyal'deki GamePower Nefreti

Hayır, azcık bu işlerle arası iyi olan ürünlerin hangi ülkenin malı olduğunu bilen insan o soruyu da bilir. Çin'de merdiven altı toplayıp getiriyorlar. Üstüne birde ArÇiBi ışık olunca gamer diye satıyorlar. 😀
Evet çin üretimli sitelerinde çalıştıkları yerin adresi bile var. Türkiyede dağıtımını "Oksid Bilişim Teknoloji San. ve Tic. Ltd. Şti." yapıyor. Demek istediğim merdiven altı olmadığı. Peki kim yapıyor merdiven altı toplayıp satan: Rampage, Segment Bilgisayara bağlı yerli markamız :) Zaten Rampage ürünlerin tıpatıp aynısını başka markalarda da görebilirsiniz. Yani Gamepower'ın kendisi marka.

Malzeme kalitesi düşük bu tip markaları öneren kanallar, teknoloji siteleri yüzünden bu markalar kısa yoldan ceplerini doldurup daha sonradan başka bir marka adıyla aynı düşük kalite ürünleri satma uyanıklığı yapmayıp malzeme kalitelerini yükseltseler zamanla güven oluşacak ama bunu yapmıyorlar. O yüzden kendi kullanmayacağı ürünü tanıtanların etkisinde kalmamak gerekir. Bilindik kaliteli markalar bir günde kaliteli olmadılar, yerinde saymayıp yıllarca üstüne koyarak sektörde yer edindiler.

Demek istediğim merdiven altı olmadığı. Peki kim yapıyor merdiven altı toplayıp satan: Rampage, Segment Bilgisayara bağlı yerli markamız :) Zaten Rampage ürünlerin tıpatıp aynısını başka markalarda da görebilirsiniz. Yani Gamepower'ın kendisi marka.
Gamepower'ın ürünleri de sütten çıkmış ak kaşık değil:
315L9ZZlZUL._AC_SY400_.jpg
urun-1514800107-gamepower-spectre_buyuk.jpg

TeoriV2-104450_small.jpg
download.jpg

Parası olmayan, ucuz ekipman alması gereken kişiler alabilir, gidipte kaliteli marka alacak diye "marka"nin en ucuz ürününü söylemek yanlış bana kalırsa.

Şahsen ben James Donkey klavye ve Gamepower mouse ve kulaklık kullanıyorum, mükemmel değiller elbet ama 30TL'ye aldığım mouse ve 70TL'ye aldığım bir kulaklık için kesinlikle F/P'ler.

Klavyede tuşlar yay sesi geliyor, alt tuşunun ışığı öldü ama 100TL'lık bir klavyeden beklenebilecek en iyisi bu.

Ucuz mal alacaksanız bazı şeeylerden feragat etmek gerek, ucuz etin yahnisi yani, alınabilirler alınamaz değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı