Sosyal'deki GamePower Nefreti

Gamepower ve James Donkey'in bazı ürünleri alınabilir bana göre. Kulaklık mesela en basit örnek.

1-2 yıl kullandım ve arkadaşlarım da kullanıyor gayet memnunuz. Tabii bunların fiyatı yüksek olsa böyle demezdim muhtemelen. Fiyatına göre iyi iş çıkartıyorlar bence.

Mesela iki gün önce Arctis 1 satın aldım. James Donkey 710'u rafa kaldırdım. Şimdi Arctis 1'i iade ediyorum ve kafamda 710 var. 120 TL'ye aldığım 710'dan daha iyi bir şey sunmadı bana.

Bu markaya duyulan özellikle bir nefret var. Herhangi bir bilgisayar parçası alınır mı konusu.
-Gamepower o kardeşim, kafana silah dayasalar alma. Biraz abartı bir örnek ama böyle, ben Gamepower Medusa kullanıyorum memnunum. İnternet kafelerde diğer donanımlarını da görüp kullandım belirli bir kalitede ürünler. PSU konusunda güvenmemeyi anlıyabiliyorum, zaten ben de güvenmiyorum, yani ilk tercihim olmaz. Modele bakılmaksızın bu şu GamePower veya x marka alınmaz diyince bir marka takıntısı havası oluşuyor. Her şeyi geçtim 5-10 öncesine kadar kaç kişi markalı PSU kullanıyordu. Bu da zincirleme etkisiyle devam ediyor, foruma yeni gelen insanlar kendilerine söylenenleri diğer yeni gelen insanlara söylüyor ve kulaktan kulağa yayılıyor. Ben bu olaylardan dolayı bir süredir rahatsızım. Düşüncelerimi buraya yazmak istedim.
Çünkü kalitesiz. Geçen gün FurMark testini açıp GamePower PSU'lu sistemi evde bırakıp giden kişi, evde yangın çıkıyordu diye konu açmıştı.

Son düzenleme:
Bu markaya duyulan özellikle bir nefret var. Herhangi bir bilgisayar parçası alınır mı konusu.
-Gamepower o kardeşim, kafana silah dayasalar alma. Biraz abartı bir örnek ama böyle, ben Gamepower Medusa kullanıyorum memnunum. İnternet kafelerde diğer donanımlarını da görüp kullandım belirli bir kalitede ürünler. PSU konusunda güvenmemeyi anlayabiliyorum, zaten ben de güvenmiyorum, yani ilk tercihim olmaz. Modele bakılmaksızın bu şu Gamepower veya X marka alınmaz deyince bir marka takıntısı havası oluşuyor. Her şeyi geçtim 5-10 öncesine kadar kaç kişi markalı PSU kullanıyordu. Bu da zincirleme etkisiyle devam ediyor, foruma yeni gelen insanlar kendilerine söylenenleri diğer yeni gelen insanlara söylüyor ve kulaktan kulağa yayılıyor. Ben bu olaylardan dolayı bir süredir rahatsızım. Düşüncelerimi buraya yazmak istedim.

Gemepower ve turevlerini kasanın içine sokmadığınız sürece sıkıntı yok. Monitör kısmında da daha iyisi alınabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00